Vodimo vas na žurku!

Izvor: Mondo, 25.Jun.2015, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na žurku!

Džajls Piterson sutra uveče nastupa u Barutani, poklanjamo karte!

Foto: Barutana Promo

 Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam svoje ime, prezime i naznaku "Barutana" na adresu nagrade@mondo.rs. Najbržih petoro čitalaca odmah će biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

Pošto je preko deset puta obradovao Beograđane svojim glamuroznim nastupima, koji obavezno završavaju dočekom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jutra kog svi pamte, Džajls se ovog petka 26. juna vraća sa svojim jedinstvenim eklektičnim miksom.

U njemu ima mesta za najbolji jazzy house, brazilski i kubanski zvuk, neodoljivi plesni funk, kao i nežne momente uz soul.

Niko više ne pušta muziku kao Džajls, mešajući sve žanrove samo za vaše zadovoljstvo! I sve vreme imate onaj neponovljiv osećaj – pre nego što naručite pesmu, on zna šta vi želite…I dalje daleko najbolji izbor kad želite da izvedete voljenu osobu na nezaboravan večernji provod, ili se naprosto  dobro, a neobavezno provedete i možda nekog sretnete - Džajls Piterson je poznat po setovima koji traju satima. Majstor dobre atmosfere, londonska ikona cool stila, i ovog puta poručuje našoj publici, koju neizmerno voli, da će jednom kad počne – nastupati do kraja zabava, kad god to bude!

On će ovog petka u Barutani nastupiti uz MC-ja Earl Zingera, a lineup će upotpuniti domaća podrška – Braća Burazeri. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 850 dinara i to na svim prodajnim mestima Eventima I Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.