Vodimo vas na seksi komediju!

Izvor: Mondo, 29.Sep.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na seksi komediju!

Poklanjamo vam ulaznice za film "Kako da planiraš orgiju u malom mestu"!

Film Džeremija Lalondija biće prikazan u subotu, 1. oktobra u 19 časova u Domu omladine, a ukoliko želite da ga pogledate, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Dom omladine" na adresu nagrade@mondo.rs. Dobitnike ćemo odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

Tinedjžerka Kejsi beži sa žurke i golih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << grudi trči po svom rodnom mestu. Njena slava "lokalne kučke" sačekuje je kada se posle dugih godina vraća, a njeni bivši progonitelji žele da se pokažu u modernijem svetlu i organizuju orgiju.



Izvor: YouTube

Film će biti prikazan u okviru Festivala američkog nezavisnog filma, koji u vremenima kada je film industrija predstavljaljude koji film još uvek prave pred-industrijski – ručno, u malim grupama prijatelja, mimo bilo kakve ideologije, za male pare. Jednom rečju, entuzijaste.

Ali kakve entuzijaste! Vešte majstore filmskog zanata, koji prave najuzbudljivije filmske priče koje ćete videti ove godine! I pre nego što ih veliki holivudski studiji vrbuju da rade za njih, iskoristite poslednju priliku da vidite originalni američki filmski proizvod, bez aditiva i konzervanasa.

Osam filmova, od toga jedna svetska pretpremijera (ostvarenje prošlogodišnjeg pobednika festival – Gerija Kinga, koji će održati i radionicu – kako snimiti jeftin, a dobar film) i sedam malih remek dela svih žanrova: horora, komedije, melodrame, road-movie-a. Zabava koju ne želite da propustite!!!

Tradiciju nezavisnog filma, van sistema velikih holivudskih studija, pre skoro sto godina započeli su Čarli Čaplin i Meri Pikford. Danas je to rudnik – radi se u teškim uslovima, opasno je po zdravlje, ali, kao i svaki pravi rudnik, krije vredne dragulje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.