Vodimo vas na Elemental i Nipplepeople!

Izvor: Mondo, 10.Sep.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na Elemental i Nipplepeople!

U petak ova dva benda nastupaju u Barutani, a mi vam poklanjamo deset karata!

Foto: YouTube

Reprezentativni predstavnici nove hrvatske muzičke scene, nastupiće na zajedničkom koncertu u Barutani 12. septembra! MONDO vam poklanja pet puta po dve karte za ovaj koncert, a osvojiće ih petoro najbržih čitalaca koji nam pošalju svoje ime, prezime i naznaku "Barutana" na adresu mondonagrade@wm.rs. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Oni će odmah biti obavešteni emailom o načinu preuzimanja nagrada.

Elemental je trenutno na spontanoj mini turneji po tvrđavama širom regiona, a posle Visa, Banja Luke i Pule, u septembru stižu i u Beograd. U Barutani, podno zidina Kalemegdana, Elemental će publi​ku provesti kroz svoju 15 godina dugu karijeru, a iste večeri svoj kompletan repertoar izvešće i dvojac Nipplepeople!

Na svim svojim javnim nastupima, kako svirkama tako i intervjuima, bend se pojavljuje maskiran, a svoju tajanstvenost objašnjavaju željom da muziku stave u prvi plan, jer zbog nje i jesu tu. Iako su bili gosti naše prestonice više puta – Elemental i Nipplepeople sviraće 12. septembra u Barutani zajedno po prvi put, a dobra muzika i jedinstven ambijent kultnog kluba na Kalemegdanu učiniće ovu svirku nezaboravnom.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.