Poklanjamo: Usne za poljupce na Suncu!

Izvor: Mondo, 28.Jul.2016, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklanjamo: Usne za poljupce na Suncu!

Šta ima lepše od vrele plaže i vrelih poljubaca? Vi obezbedite mesto, a mi ćemo se postarati za vaše usne - poklanjamo vam balzam koji štiti usne od Sunca.

ROSAL Lip Balm Sun Protect ima visok zaštitni faktor (SPF) 30, UVA i UVB filtere i pruža usnama potpunu zaštitu od štetnog uticaja Sunca.

Uz divnu aromu tropskog voća, sadrži prirodne sastojke za dodatnu negu (ekstrakt propolisa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šea puter, ulje koštica kajsije, kao i vitamini A i E), ne sadrži parabene, konzervanse i mineralna ulja.

Koža usana drugačije je strukture od ostatka kože - naša koža koja nas štiti u proseku ima 16 slojeva, dok na usnama imamo samo tri! Koža usana je znatno tanja i osetljivija, ne sadrži znojne i lojne žlezde, i zato traži posebnu negu i dodatnu hidrataciju.

Usne imaju i veoma malu količinu melanina koji bi ih štitio od opasnih UV zraka, zbog čega je zaštita usana od Sunca RLB Sun Protectom bitan deo dnevne kozmetičke rutine.

Za optimalnu zaštitu, RLB Sun Protect treba naneti na usne pre izlaganja suncu, kao i više puta tokom izloženosti suncu.

Foto: Promo

Želite da probate ovaj fenomenalni proizvod? Pišite nam - MONDO i ROSAL vam poklanjaju ROSAL Lip Balm Sun Protect!

Prvih pet dama koje nam pošalju mejl na adresu mondonagrade@wm.rs (uz naznaku "Rosal") obradovaćemo poklonom u vidu ovog balsama za usne.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.