POKLANJAMO knjigu “Zaboravljeni raj”

Izvor: Prva.rs, 17.Feb.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO knjigu “Zaboravljeni raj”

Godina je 1988. Na talasima peščanih dina hrabro se prikrada šapat revolucije. Pod vatrenim plaštom građanskog rata, Somalijom gospodari surova diktatura i zalazi u najsitnije pore zemlje i društva. Potrebna je svačija snaga da bi se tiraniji stalo na kraj.
Devetogodišnja Deko napušta izbeglički kamp u kom je odrasla i na ulicama glavnog grada pokušava da se domogne novog para cipela. Kavsar, usamljena udovica, u svojoj maloj kući sa vrtom, usred pustinje, nastoji da uguši patnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << za izgubljenim detetom i zaleči ožiljke na telu i duši. Filsan, kao pravi heroj i ratnik, odlazi iz Mogadiša na sever zemlje da se priključi obračunu sa pobunjenicima. Sudbine tri krhke žene neraskidivo će povezati hrabrost, solidarnost i vera u bolje sutra.
Ova nezaboravna priča o običnim ljudima koji su se obreli u teškim vremenima predstavlja dirljivo svedočanstvo o snazi pojedinca u beskompromisnoj borbi protiv surovog sistema.

Svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja pošaljite na e-mail adresu poklon@prva.rs
Prvih pet posetilaca koji se prvi prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jednu knjigu. Mailove možete slati do 18.02. do 12h nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika i kontaktirati ih mailom.
VAŽNO: Knjigu možete da preuzmete od petka 20. februara u Vulkanovoj knjižari u vašem gradu ili gradu u blizini vašeg mesta stanovanja (pogledajte spisak knjižara).

Knjižare Vulkan:
Beograd, CS Ušće, 2. sprat
Novi Sad, Zmaj Jovina 24
Kragujevac, TC Plaza
Niš, Roda centar
Pančevo, Aviv park
Šabac, Capitol centar
Čačak, Roda centar
Užice, Dimitrija Tucovića 155
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.