POKLANJAMO knjigu „Vanila sky”

Izvor: Prva.rs, 25.Jul.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO knjigu „Vanila sky”

Nikad nisi tu. Nikad ne znam gde ćeš biti. Sva ta putovanja, taj tvoj manekenski posao, te žurke na koje ideš po celom svetu. Tvoji prijatelji koji te prate. Mediji koji ne prestaju da pišu o svemu što radiš. Sve oči su uvek uprte u tebe. Nikad nisi bila samo sa mnom.
Lana je devojka koja ima sve. Belu vilu na Dedinju, besprekorne rezultate u svemu čega se lati, bezuslovnu ljubav roditelja koji ispunjavaju svaku njenu želju. Ipak, iza blistave fasade krije se osetljiva devojka koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << se neizmerno trudi da dokaže da je zaslužila sve što ima, i sebi i drugima.
Njen svet iz bajke do temelja će uzdrmati pojava nedokučivog Marka, prvog dečka koji je neće tretirati kao princezu, kog neće umeti da pročita i koji će je oboriti s nogu. Uz njega će Lana iskusiti čari mladalačke ljubavi, koja će je osloboditi i učiniti da se oseća kao da je na vrhu sveta. Ali njen komplikovani život, ispunjen velikim planovima i još većim očekivanjima, stići će na naplatu. Uprkos svim izazovima i okeanu koji ih razdvaja, Marko i Lana će iznova i iznova birati svoju ljubav, verujući da će izdržati svaki test.
Jer kako da bude drugačije – Lana, uvek pobednica, neće prihvatiti neuspeh…

Svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja pošaljite na e-mail adresu: poklon@prva.rs.
Prvih pet posetilaca koji se prvi prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jednu knjigu. Mejlove možete slati do 26.07. do 12h nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika i kontaktirati ih mailom.
VAŽNO: Knjigu možete da preuzmete od petka, 29. jula u Vulkanovoj knjižari u vašem gradu ili gradu u blizini vašeg mesta stanovanja (pogledajte spisak knjižara).

Knjižare Vulkan:
Beograd, CS Ušće, 2. sprat
Novi Sad, Zmaj Jovina 24
Kragujevac, TC Plaza
Niš, Roda centar
Pančevo, Aviv park
Šabac, Capitol centar
Užice, Dimitrija Tucovića 155
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.