POKLANJAMO knjigu „Sve o mojoj sestri”

Izvor: Prva.rs, 16.Jan.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO knjigu „Sve o mojoj sestri”

Neke tajne možemo da poverimo samo posebnim ljudima...
Za Lorel, njena sestra Mej bila je sunce oko kojeg se vrteo čitav njen svet: lepa, savršena, nedostižna u svakom pogledu. Noć u kojoj je izgubila sestru nešto je o čemu Lorel ne želi ni sa kim da priča. Zato je i otišla u školu u kojoj je niko ne poznaje, i u kojoj neće biti neprijatnih pitanja ili pogleda punih sažaljenja.
Jedino na papiru, ona može da bez ustezanja izrazi osećanja i zato piše pisma idolima njene >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sestre: Kurtu Kobejnu, Ejmi Vajnhaus, Hitu Ledžeru, Džimu Morisonu, Dženis Džoplin, Ameliji Erhart, Džudi Garland. Samo njima uspeva da poveri šta znači izgubiti deo sebe, a da nema ni porodicu na koju može da se osloni. Samo njima može da prizna sve svoje strahove, da im priča o magiji upoznavanja prijatelja zbog kojih se oseća normalno i posebno u isto vreme, ili o onom predivnom osećaju kada uhvati pogled zagonetnog momka koji joj se dopada. Najzad, ta pisma, poput putovanja u dubine sopstvene duše, dovode Lorel do istine sa kojom nije imala hrabrosti da se suoči. Istine koja se mora izgovoriti, jer će samo tako moći da preboli ono što se dogodilo i oprosti i Mej i sebi. I tek kada bude videla svoju sestru onakvom kakva je ona zapravo bila – neverovatna i jedinstvena, ali sa manama kao i svi – moći će da pronađe svoj put. Život je pred njom, sa svim svojim beskrajnim mogućnostima.
Jer nema lepšeg osećanja nego čuti svoje srce kako kuca.
Svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja pošaljite na e-mail adresu: poklon@prva.rs.
Prvih pet posetilaca koji se prvi prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jednu knjigu. Mejlove možete slati do 17.01. do 12h nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika i kontaktirati ih mailom.
VAŽNO: Knjigu možete da preuzmete od petka, 20. januara u Vulkanovoj knjižari u vašem gradu ili gradu u blizini vašeg mesta stanovanja (pogledajte spisak knjižara).

Knjižare Vulkan:
Beograd, CS Ušće, 2. sprat
Novi Sad, Zmaj Jovina 24
Kragujevac, TC Plaza
Niš, Roda centar
Pančevo, Aviv park
Šabac, Capitol centar
Užice, Dimitrija Tucovića 155

Pogledaj vesti o: Poklanjamo,   Amy Winehouse

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.