POKLANJAMO knjigu “Prilika za ples”

Izvor: Prva.rs, 30.Mar.2015, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO knjigu “Prilika za ples”

Kraj devetnaestog veka u Americi. Glamur i sjaj Brodveja privlače sve one gladne uspeha pod svetlima pozornice. Međutim, samo nekolicina dobija priliku da snove pretvori u stvarnost.
Prošlo je trinaest godina od kada se Peper Makler doselila u Njujork. Bez materijalne sigurnosti i uprkos tome što sreća nikako da zakuca na njena vrata, lepa i puna života, Peper se neumorno bori da plesom ostvari uspešnu karijeru. Istovremeno, Robert, sin vlasnika malog pozorišta koje je odavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << iza sebe ostavilo najbolje dane, namerava da preuzme posao svog oca.
Kada se njihovi putevi ukrste, Peper vidi priliku da vrati davno izgubljenu ljubav. Ali, nimalo ne sluti da Robert ima sasvim drugačije planove... Da li će zajedno uspeti da stvore neki bolji svet i ostvare svoje snove?

Svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja pošaljite na e-mail adresu poklon@prva.rs
Prvih pet posetilaca koji se prvi prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jednu knjigu. Mailove možete slati do 31.03. do 12h nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika i kontaktirati ih mailom.
VAŽNO: Knjigu možete da preuzmete od petka 3. aprila u Vulkanovoj knjižari u vašem gradu ili gradu u blizini vašeg mesta stanovanja (pogledajte spisak knjižara).

Knjižare Vulkan:
Beograd, CS Ušće, 2. sprat
Novi Sad, Zmaj Jovina 24
Kragujevac, TC Plaza
Niš, Roda centar
Pančevo, Aviv park
Šabac, Capitol centar
Užice, Dimitrija Tucovića 155
Pogledaj vesti o: Poklanjamo,   Nju Jork

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.