POKLANJAMO knjigu Pravila života

Izvor: Prva.rs, 23.Avg.2016, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO knjigu "Pravila života"

Drži me za ruku dok hodam po trotoarima, i grli me kada se ujutru probudim iz sna o majci. Šapuće mi da me niko drugi ne razume i ne pušta me da idem nikuda bez nje, podsećajući me na to da me niko nikada neće voleti kao ona.
Vučem je sa sobom u restorane i barove, gde zajedno, potištene, sedimo u ćošku. Spava pored mene, a njen me topli zagrljaj poput sedativa drži ispod pokrivača u dugim, nepotrebnim satima. Tuga je sila, a ja sam potpuno bespomoćna pred njom.
Sa samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << četrnaest godina, Kler saznaje da su joj oba roditelja ozbiljno bolesna. Nakon što se neizbežno desi i ona ostane sama na svetu, neutešna je zbog osećanja da više nije ničija najvažnija osoba. Tek godinama kasnije, kada se zaljubi u čoveka svog života i postane majka, uspeva da se izbori sa bolom. U ovom upečatljivom i neumoljivo iskrenom prvencu, autorka nas podseća na to da smo pred gubitkom voljenih svi samo krhka bića, povezana najjednostavnijim životnim težnjama.
Svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja pošaljite na e-mail adresu: poklon@prva.rs.
Prvih pet posetilaca koji se prvi prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jednu knjigu. Mejlove možete slati do 24.8. do 12h nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika i kontaktirati ih mailom.
VAŽNO: Knjigu možete da preuzmete od petka, 26. avgusta u Vulkanovoj knjižari u vašem gradu ili gradu u blizini vašeg mesta stanovanja (pogledajte spisak knjižara).

Knjižare Vulkan:
Beograd, CS Ušće, 2. sprat
Novi Sad, Zmaj Jovina 24
Kragujevac, TC Plaza 
Niš, Roda centar
Pančevo, Aviv park
Šabac, Capitol centar
Užice, Dimitrija Tucovića 155
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.