POKLANJAMO knjigu „Kratak rez”

Izvor: Prva.rs, 19.Sep.2016, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO knjigu „Kratak rez”

Pol Viler, gospodar poslovne imperije Viler enterprajzis, stub je društva u Atlanti i genijalan biznismen. Međutim, Pol je ubijen još pre samog početka ove priče, upucan tokom oružane pljačke.
Porodica unajmljuje proslavljenog advokata Dereka Mičela da brani Krajtona Vilera, žrtvinog bratanca – iako ga policija još nije ni optužila. Ljubavnica Pola Vilera, Džuli Ratlidž, takođe osumnjičena, veruje da je Krajton ubica i učiniće sve što je u njenoj moći da dokaže njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << krivicu, ne prezajući čak ni od toga da uništi Derekovu karijeru. Što više saznaje o Krajtonovoj mračnoj strani, posebno
o njegovoj bizarnoj opsednutosti filmskim ubistvima, Derek sve više veruje da je Džuli u pravu.
Sat otkucava i neverovatan završetak se približava, a Derek i Džuli udružuju snage kako bi otkrili istinu. Da li je Krajton zaista počeo
da oživljava najkrvavije filmske scene? I koga će odabrati za glavne uloge? Nećete saznati do poslednjeg reza!
Svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja pošaljite na e-mail adresu: poklon@prva.rs.
Prvih pet posetilaca koji se prvi prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jednu knjigu. Mejlove možete slati do 20.9. do 12h nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika i kontaktirati ih mailom.
VAŽNO: Knjigu možete da preuzmete od petka, 23. septembra u Vulkanovoj knjižari u vašem gradu ili gradu u blizini vašeg mesta stanovanja (pogledajte spisak knjižara).

Knjižare Vulkan:
Beograd, CS Ušće, 2. sprat
Novi Sad, Zmaj Jovina 24
Kragujevac, TC Plaza
Niš, Roda centar
Pančevo, Aviv park
Šabac, Capitol centar
Užice, Dimitrija Tucovića 155
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.