POKLANJAMO knjigu “Divljina”

Izvor: Prva.rs, 23.Feb.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO knjigu “Divljina”

Nezaboravna i istinita priča prevedena na više od 30 jezika po kojojje sminljen istoimeni film.
Ako te snaga izda, prevaziđi snagu...
Svu silinu nedaća kakve se sakupljaju tokom celog života Šeril Strejd osetila je već u dvadeset drugoj godini. Nemoćna da se izbori na drugi način, ona ukradenu sreću traži u mračnom svetu opijata, ali cena ubrzo postaje previsoka. Kada joj ne preostane više ništa što bi mogla da izgubi – osim sopstvenog života – Šeril shvata >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da je pred njom trenutak odluke i poslednja prilika za izbor.U njene ruke dolazi zanimljiva knjiga koja je podstiče da krene u nezaboravnu avanturu jednim od najteže prohodnih puteva u zemlji. Bez ikakvog iskustva i pripreme, vođena samo čvrstom voljom i sa teškim rancem na leđima, od pustinja Kalifornije, preko ledenih visina Sijera Nevade i šuma Oregona, sve do Vašingtona, Šeril će prepešačiti čitavih 2.000 kilometara – i to sasvim sama. Dok se nosi sa svim poteškoćama koje takvo putovanje nosi, ona se napokon suočava i sa samom sobom i dolazi do iznenađujuće samospoznaje.Očaravajuća avantura iskrenim i moćnim pripovedačkim tonom pretočena je u ispovest o strahovima i željama mlade žene koja prevazilazi sve nevolje na putu do duhovnog ozdravljenja.
Svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja pošaljite na e-mail adresu poklon@prva.rs
Prvih pet posetilaca koji se prvi prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jednu knjigu. Mailove možete slati do 24.02. do 12h nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika i kontaktirati ih mailom.
VAŽNO: Knjigu možete da preuzmete od petka 20. februara u Vulkanovoj knjižari u vašem gradu ili gradu u blizini vašeg mesta stanovanja (pogledajte spisak knjižara).

Knjižare Vulkan:
Beograd, CS Ušće, 2. sprat
Novi Sad, Zmaj Jovina 24
Kragujevac, TC Plaza 
Niš, Roda centar
Pančevo, Aviv park
Šabac, Capitol centar
Čačak, Roda centar
Užice, Dimitrija Tucovića 155
Pogledaj vesti o: Poklanjamo,   Izbori

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.