»Nezavisne novine« daruju školarce

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Nezavisne novine« daruju školarce

BANJALUKA - Za učenike osnovnih škola u BiH nastava počinje u ponedjeljak, 1. septembra, a "Nezavisne novine" su i ove godine, u saradnji sa svojim poslovnim partnerima, pripremile razne poklone za školarce.

Kako bi se dobro organizovali, đacima u ponedjeljak poklanjamo raspored časova, a u utorak periodni sistem elemenata, koji je neophodan za časove hemije.

Azbuku i abecedu, koja će od velike koristi biti posebno onim najmlađima, poklanjamo u srijedu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u četvrtak smo za nešto starije obezbijedili tablice množenja i dijeljenja, dok u petak darujemo naljepnice za sveske.

Gotovo sve škole koje su ove godine pretrpjele ogromne štete, kako u majskim tako i u avgustovskim poplavama, sa nastavnim procesom će krenuti na vrijeme, što smatramo prvim velikim uspjehom u ovoj godini.

"Nezavisne novine" budućim i sadašnjim đacima, profesorima i nastavnicima, želi sretan početak nove školske godine, uz puno uspjeha i dobrih rezultata.
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.