Dunjaluk u Bitefu - poklanjamo karte!

Izvor: Mondo, 06.Feb.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dunjaluk" u Bitefu - poklanjamo karte!

MONDO vam poklanja ulaznice za plesnu predstavu u ponedeljak, 8. februara!

Foto: Sonja Žugić, Bitef

Predstava "Dunjaluk" biće izvedena u ponedeljak, 8. februara u 20 časova u Bitef teatru. Ako želite ulaznice, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Dunjaluk" na adresu nagrade@mondo.rs. Dobitnici će odmah biti obavešteni emailom o načinu preuzimanja nagrada.

"Dunjaluk" je predstava koreografa Miloša Isailovića, a naziv potiče >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od pojma koji se koristi u islamskom verskom ili filozofskom smislu, a znači "ovaj svet". Predstava govori o položaju mlade grupe ljudi na ulicama Beograda, o ulozi svakog od nas u svakidašnjem svetu, sopstvenoj borbi u sistemu koji je sklopljen, i koji nameće svoja pravila i put.

Igraju Ana Ignjatović Zagorac, Tamara Pjević, Nataša Gvozdenović, Miona Petrović, Jelena Bulatović i Sara Tošić. Dramaturgiju potpisuju Stela Mišković i Luka Mihovilović, muziku Darja Janošević, a kostim Darinka Mihajlović.

"Ideja za predstavu nastala je iz lične refleksije života i trenutnog pređenog puta. Kao što Zabranjeno Pušenje kaže, kad procvatu behari, kad dunjaluk zamiri… Želim da prikažem kako je to kada svet oko mene zamiri, šta se budi, gde nas odvodi i da li nam nekoga dovodi", rekao je Isailović.
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.