BLIC VAS VODI U BIOSKOP Poklanjamo karte za film Zona Zamfirova drugi deo

Izvor: Blic, 10.Feb.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BLIC" VAS VODI U BIOSKOP Poklanjamo karte za film "Zona Zamfirova drugi deo"

Tokom predstojećeg vikenda, posetioci beogradskih bioskopa imaće priliku da upoznaju zvezde filma "Zona Zamfirova drugi deo", a najbrži čitaoci sajta "Blic.rs" dobiće karte za nedeljnu projekciju.

Naime, troje najbržih čitalaca sajta "Blic.rs", koji pošalju poruku na mejl adresu poklanjamo@ringier.rs dobiće po dve bioskopske karte za nedelju u 20.15 sati u bioskopu Roda Sinepleks.

A tamo će ih glumci u kostimima iz filma dočekati u ulozi domaćina i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostalim posetiocima prodavati bioskopske karte, kokice i ostale đakonije sa kojima će se uputiti na gledanje ostvarenja koje beleži rekordnu gledanost u našoj zemlji. Ljubavna priča o omiljenom paru Zoni Zamfirskoj i Manetu kujundžiji nastavlja da niže uspešne premijere po zemlji i inostranstvu i u želji da se zahvale za dosadašnju gledanost, umetnici će u bioskope glavnog grada ovog vikenda doneti čarliju "Zonemanije".
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.