Srpski fudbaler u problemu zbog nje (FOTO)

Izvor: Mondo, 01.Jul.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski fudbaler u problemu zbog nje (FOTO)

Banjalučka starleta objavila fotografiju sa srpskim fudbalerom, igračem Lacija koji sada prolazi kroz bračni pakao, pišu tabloidi.

Foto: MN Press i Instagram/Božana Vujinović

Pre nekoliko dana, banjalučka starleta Božana Vujinović objavila je na svom Instagram profilu fotografiju sa povremenim srpskim reprezentativcem, fudbalerom Lacija Milanom Biševcem.

A moze I ovako ✌️

Фотографија корисника >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Playboy Playmate (@bozana_vujinovic) дана 27. Јун 2016. у 4:14 PDT

To je izazvalo gnev njegove supruge, sa kojom ima dvoje dece, a tabloidi pišu da se njihov brak raspada, a pojedini čak i da su se potukli!?

Navodno je Biševac bio sa Božanom pola godine u Rimu, ona je redovno postavljala fotografije iz rimskih restorana (sama, kako to inače, one rade), ali je u međuvremenu, prenose tabloidi, između njih "puklo", pa je ona počela da se obračunava i sa njim i sa njegovom suprgom.

Isti izvori navode čak i da je Biševac nju prijavio za iznudu novca. Ona, u međuvremenu, nastavlja da "dotura" medijima informacije...

Čitajte u današnjem Telegrafu pravu istinu ✌️ #srpskitelegraf

Фотографија корисника Playboy Playmate (@bozana_vujinovic) дана 30. Јун 2016. у 5:20 PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.