Ladies night večeras u bioskopima Sinepleks

Izvor: Studio B, 14.Feb.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ladies night večeras u bioskopima "Sinepleks"

"Ladies night" uz ljubavnu priču "Palme u snegu" i komediju "Kako biti solo", biće održan večeras u bioskopima “Sinepleks” u TC Ušće, Delta sitiju i Kragujevcu.

Pripadnice lepšeg pola, uz svaku kupljenu ulaznicu dobiće magazin "Cosmopolitan", kao i poklone iznenađenja koje su pripremili "Rimmel" i "Playboy". "Palme u snegu" reditelja Fernanda Gonzalesa Moline sa Mariom Kasasom u glavnoj ulozi, je priča o >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zabranjenoj ljubavi začetoj u burnim vremenima prevrata i neobičnim istorijskim okolnostima. Dakota Džoson i Rebel Vilson će zainteresovanima pokazati na koji način između svih flertujućih poruka i veza za jednu noć, da nauče "kako biti solo" u svetu u kojem je ljubav - "must have".

Karte za "Ladies night" i projekcije filmova su u prodaji na blagajnama bioskopa "Sinepleks".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.