Danijel Redklif otkrio istinu o tračevima o “čarobnom štapiću” sa snimanja Harija Potera

Izvor: Scandal.rs, 27.Nov.2015, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Redklif otkrio istinu o tračevima o “čarobnom štapiću” sa snimanja Harija Potera

Danijel Redklif je intervju za NME magazin iskoristio da prvi put progovori o nekim veoma privatnim stavrima koje su se dešavale na snimanju filmova o Hariju Poteru.

Dvadesetšestogodišnji glumac je za časopis rekao da je tokom snimanja svakoga dana voleo da se “igra svojim čarobnim štapićem”. Ali kako postoje neke nedoumice o mestu na kom je to radio, izvučene iz konteksta njegovog prethodnog inetervjua za Plejboj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Danijel je priznao da to nikada nije radio na setu Hogvortsa.

– Frustrirajuće je kada objašnjavate priču i kažete “Da, masturbirao sam često kao tinejdžer”, ali svakako da nisam mislio da sam to radio na snimanju. Uspevao sam da se suzdržim dok se ne vratim kući – iskren je Redklif.

On takođe priznaje da je mnogo morao da se dokazuje posle uloge slavnog čarobnjaka:

– Morate svima da pokazujete da niste propali mladi glumac sada kada ste odrasli. To je, po meni, veoma pogrešan stav koji ljudi imaju prema mladim glumcima.

On takođe kaže da mu je Hari doneo mnogo dobrog na početku njegove karijere i da malo glumaca doživi toliki planetarni uspeh u tako ranom dobu:

– Siguran sam da nikada više neću postići takav komercijalni uspeh sa nekim drugim filmom.

Danijela uskoro očekuje premijera filma “Victor Frankenstein”, a tu su i uloge u filmovima Swiss army man i nastavku filma “Now You See Me”.

Ostatak teksta pročitajte ovde:

Danijel Redklif otkrio istinu o tračevima o “čarobnom štapiću” sa snimanja Harija Potera

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.