ZR: Takmičenje u brzom ispijanju piva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2016, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZR: Takmičenje u brzom ispijanju piva

Kao i prethodnih godina i ovoga puta u okviru zrenjaninske manifesatcije „Dani piva" održano je takmičenje u brzom ispijanju piva u muškoj i ženskoj konkurenciji. Organizatori su obezbedili novčane nagrade, a ovogodišnji pobednici takmičili su se i pobeđivali i prethodnih godina.

22-ogodišnja studentkinja iz Leskovca Marina Trajković, po četvrti put takmičila se u brzom ispijanju piva i zabeležila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << četvrtu pobedu. Ovoga puta kriglu od pola litra piva ispila je za tri sekunde i 47 stotinki.

"Ovde sam, pre svega, zbog dobre zabave, a ujedno i dobre zarade, zato što je fantastičan način da se za kratko vreme zaradi neki dobar novac i to je to. Moji utisci su fantastični i gledaćemo se i narednih godina. Nisam neko ko često pije pivo, ali evo ovde volim da popijem", rekla je Martina Trajković.

Drugo mesto pripalo je Stojanki Trivunović, dok je treća bila Helena Zaklan.

U muškoj konkurenciji kriglu od jednog lita piva najbrže je ispio Martin Kajtazi iz Bačke Palanke.

"Ovo je osmi, deveti put da sam pobedio na takmičenju. Ovogodišnje vreme je 4,94 sekunde, rekord mi je 3,94 sekunde, koji sada teško da će da se ponovi, ali i ovo izgleda dosta dobro vreme za prvo mesto", rekao je Martin Kajtazi.

Drugi je bio Milan Kišprdilov, a treći Oliver Čilag.

Prvoplasirani u muškoj i ženskoj konkurenciji nagrađeni su sa 40 hiljada dinara, drugoplasirani sa 20 hiljada dinara, a trećeplasirani sa po 10 hiljada dinara.

Nakon tradicionalnog takmičenja u brzom ispijanju piva održan je i koncert Sanje Ilića i Balkanike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.