U sred posta - Teodosije ispija pivo na Bir Festu! (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 18.Avg.2017, 05:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sred posta - Teodosije ispija pivo na Bir Festu! (VIDEO)

U sred posta - Teodosije ispija pivo na Bir Festu! (VIDEO)Bir-fest, koji se održava u toku Bogorodičinog posta, posetio je i uzurpator trona Eparghije raško - prizrenske Tedosije Šibalić, prenose srpski mediji.










Vrlo ushićeno ali ističući to u prvi plan, većina srskih medija prenela je vest da je festival u Beogradu, Bir - fest koji se održava prve nedelje Bogordičinog posta, posetio >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << i Teodosije Šibalić koji je za tu priliku došao iz nekanonske uprave ERP u Gračanici a pojavio se u društvu direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Razlog dolaska je promocija piva koje se od nedavno proizvodi u manastiru Banjska na severu Kosova i Metohije.

Razvrat koji se na ovaj način promoviše, nije zabeležen u istoriji Srpske pravoslavne crkve do sada. Ovaj skandalozni i duboko anti-hrišćanski potez, osmišljen je i direktno uperen ka odvraćanju Srba od pravoslavne vere, njihovom raslabljenju i gašenju nacionalnog osećanja koje se javlja pri pomenu Kosova i Metohije. Bez sumnje Teodosije, dugogodišnji saradnik albanskih separatista sa KiM koji je pučem izvršenim 2010. godine a uz pomoć američke administracije došao na mesto nadređenog u stradalnoj eparhiji raško - prizrenskoj, čini sve kako bi razorio srž srpskog nacionalnog bića ubijajući svaku nit koja nas vezuje za Sveto Kosovo i Metohiju.

Osim što nosiocu episkopskog čina ne priliči da se noću "vucara" po rok-koncertima ispijajući pa još i promovišući pivo za koje je izgradio proizvodni pogon u jednoj od srpskih svetinja koja je tako postala prva "pravoslavna" pivara na Balkanu, ovaj čin je još mrskiji time što je počinjen prve nedelje Bogorodičinog posta! Pravilo za ovaj post koje Pravoslavna Crkva propisuje nalaže da se on provodi u tihovanju i uzdržanju od prekomernog jela i pića te se konzumira isključivo hrana pripremljena na vodi i bez sastojaka životinjskog porekla a od pića nikakav alkohol ne dolazi u obzir.


   
Pravilo za prvu nedelju Bogorodičinog posta sa označenim danom kada je Teodosije ispijao pivo na rok - koncertu.    

Naravno tokom posta podrazumeva se uzdržanje od  neprimerenog ponašanja a posete rok festivalima se ne uzimaju kao prikladne čak ni van postova.

Mediji ne prenose sliku sa Kosova i Metohije iz manastira koji su zausteli, ne govori se o tome da je u hramovima sve manje vernog naroda koji je video da sveštenstvo ni u tragovima nije zabrinuto za svoju pastvu i duhovno stanje već ih isključivo interesuje materijalno. Sveštenici i monasi se bave politikom i to onom u korist šiptarskih separatista i povlađuju srpskim vlastodršcima koji čine izdaju Kosova i Metohije. Manastire danas Srbi posećuju u okviru radne obaveze. Autobuse koji ih odvoze plaćaju opštine a direktori radnike telefonom pozivaju da se okupe na dogovoreno mesto kako bi napunili svetinje za potrebe kamera koje će tako preneti lažnu sliku o stanju u Eparhiji raško - prizrenskoj. Mnogi od prisutnih na Liturgije dolaze po prvi put u životu!

Ako se ko i pita zbog čega je to tako, neka pogleda video u kome se u toku posta ispija pivo dok u pozadini trešte rok - muzika i psovke:




Već smo ranije objavili pismo vernika iz Kosovskog Pomoravlja koji je pisao o životu i radu teodosijevog zamenika:

Orgijaši miljenici grešnog vladike Teodosija⇗


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2017 ::    Hvala na interesovanju
http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Pogledaj vesti o: Beer fest,   Fest

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.