Spasiocu besplatno pivo do kraja života

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasiocu besplatno pivo do kraja života

Policajac koji je zaštitio poslanike u kanadskom parlamentu od oružanog napada prošle nedelje možda neće morati da plaća račune za pivo do kraja života.

Čuvar počastvovan što ga država nagradila pivom

 

Posle pucnjave ispred memorijalnog centra u Otavi, napadač Majkl Zehaf Bibo probio se u zgradu parlamenta, gde su ga ubili pripadnici obezbeđenja. Čuvar Alan Džervejs je tokom pucnjave svojim telom blokirao ulazna vrata skupštinske sale, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a poslanicima je naredio da se sagnu.

 

Glen Tibo, član Nove demokratske partije Kanade, rekao je da je smislio dobar način da se Džervejsu iskaže zahvalnost za pokazano herojstvo. "Treba da obezbedimo da on više nikada ne mora da plati pivo ni u jednom pabu do kraja života", rekao je Tibo.

 

Ostali poslanici dočekali su aplauzom ovaj predlog, a kasnije je nekoliko stotina boca piva isporučeno Džervejsu na njegovu kućnu adresu.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.