Ovaj metalni zub za otvaranje piva je san bukvalno svakog pijanca

Izvor: medio.rs, 04.Maj.2015, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj metalni zub za otvaranje piva je san bukvalno svakog pijanca

Verujemo da među svima nama postoje obožavaoci ovog napitka koji bi istog trenutka ugradili sebi ovakav "otvarač". Pogledajte o čemu je reč

Nauka i inovacije su ovim izumom se popele na viši nivo u očima svih fanova piva. Naime, sada ne morate da razmišljate da li će vam zub pući kada otvarate flašu jer možete ugraditi “zub implant” – OTVARAČ ZA FLAŠE!

Ovi otvarači su prvashodno bili namenjeni ragbi igraču koji je ostao bez zuba u jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << od utakmica.

Kompanija Salta, koja je ovo izumela, je čak i napravila reklamu sa trojcom ragbista koji su oduševljeni ovim izumom i koji se zahvaljuju jer im je on promenio život.

Verujemo da među svima nama postoje obožavaoci ovog napitka koji bi istog trenutka ugradili sebi ovakav “otvarač”.

Pogledajte video:
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.