Orthodox Celts nastupili u Novom Sadu

Izvor: Blic, 25.Jun.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orthodox Celts nastupili u Novom Sadu

Izvanrednim koncertom Orthodox Celtsa sinoć je otvoren prvi APA Beer Garden na Štrandu u Novom Sadu. Više od tri hiljade posetilaca se odlično zabavilo u pivskoj oazi koja se nalazi u lepom prirodnom ambijentu između novosadske plaže i šetališta.

Besplatni koncerti i bogata pivska ponuda već prve večeri su privukli brojne posetioce, a sve one koji žele da se dobro provedu na APA Beer Gardenu i narednih večeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve do 3. jula očekuju koncerti popularnih rock’n’roll bendova, i to: Kristali, Tanja Jovićević, Love Hunters, Samostalni Referenti, Valentino, Del Arno Bend, Blaža&Kljunovi, KKN, Deca loših muzičara i mnogi drugi.

Radno vreme manifestacije je od 17h do ponoći, a vikendom do 01h, a ulaz je besplatan. Organizator APA Beer Gardena je Beogradska Kulturna Mreža, a strateški partner manifestacije je Apatinska pivara. Svoju podršku je dalo i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.