OSVEŽAVAJUĆA NAGRADA Za svaki položeni ispit četiri piva na račun kuće

Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSVEŽAVAJUĆA NAGRADA Za svaki položeni ispit četiri piva na račun kuće

Svedoci smo raznih, nesvakidašnjih ideja, koje za cilj „imaju ovo ili ono“. Tako je jedan kafić u Širokom Brijedu zadao zadatak studentima da polože ispit na fakultetu, a oni zauzvrat u ovom lokalu mogu popiti četiri besplatna piva.

- Radićemo sa studentima svaki dan od trenutka objave ovog posta, pa sve do zadnjeg dana ispitnih rokova. Ove godine vam za svaki položeni ispit dajemo na račun sveučilišta četiri „Pana“ da počastite sebe i svoje društvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Na vama je samo da "dežurnom" konobaru pokažete indeks i prijavite ispit ili ispite koje nameravate položiti. Kada položite ispit ili ispite vratite se sa upisanom ocenom u indeksu i možete uživati u nagradi – piše na Fejsbuk stranici ovog lokala „Big Ben“ Široki Brijeg.

Komentari studenata od trenutka postavljanja ovog posta ne prestaju da se redaju. Jedan za drugim studenti izražavaju zadovoljstvo ovom idejom, a pojedinci su se pohvalili kako su već zaradili gajbu piva.

Na pitanje „računa li se kolokvi“ na Fejsbuk stranici ovog kafića napisali su da „pri prijavi mesto za ocenu mora biti prazno, a pri preuzimanju ocena treba biti upisana. E, sad jel to ispit ili kolokvij nije bitno, bitno je da je položeno“.

Međutim, i u ovom slučaju našli su se oni koji nisu baš optimistični kada je realizacija ove ideje u pitanju.

- Zanimljiva ideja, ali niste razmišljali o jednoj opciji, a to je da postoje olovke "piši-briši" i da studenti vrlo lako mogu sami sebi dopisati ocenu koju posle mogu obrisati tom olovkom. Tako da. Žao mi je, ali ste se zaj**ali tim obećanjem – pisalo je u ovom komentaru.

Oni koji su osmislili ovu ideju samo su kratko prokomentarisali da i oni imaju tu olovku. Pa, studenti srećno na ispitnim rokovima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.