Niška pivara“ mora i na sedmu licitaciju

Izvor: juGmedia, 01.Apr.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niška pivara“ mora i na sedmu licitaciju

NIŠ – „Niška pivara“ moraće na još jednu licitaciju pošto je propao i šesti pokušaj njene prodaje.

Licitacija koja je zakazana za sutra, 2. aprila neće biti održana jer niko od potencijalnih kupaca u roku predviđenom oglasom nije otkupio dokumentaciju i uplatio depozit od nešto više od 158 miliona dinara.

„Kao i za prethodnih pet licitacija, bilo je interesovanja, ali se na kraju ponovo niko nije odlučio da učestvuje u nadmetanju“, rekao je stečajni >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << upravnik ovog preduzeća Ljubomir Kostić.

On je istakao da će novu, sedmu po redu licitaciju zakazati za 7. maj, ali će početnu cenu naknadno odrediti.

Početna cena na prvoj licitaciji „Niške pivare“ zakazanoj za 11. septembar iznosila je 396 miliona dinara, a na šestoj licitaciji početna cena iznosila je 200 miliona dinara.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.