Nemci grade pivovod zbog festivala metal muzike

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci grade pivovod zbog festivala metal muzike

Organizatori muzičkog festivala u Nemačkoj smislili su praktičan način da snabdeju "metalce" sa ogromnim količinama piva, tako što će sagraditi veliki "pivovod", prenosi Deutsche Welle.

Očekuje se da će svaki posetilac "Vaken" festivala, na severu zemlje, popiti u proseku 5,1 litara piva dnevno, pa je postalo jasno da bi najbolje bilo da se žeđ utoli cevovodom dužine sedam kilometara. Kada ga ukopaju 80 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << centimetara ispod zemlje moći će da istovremeno napune šest krigli za šest sekundi, a kamioni neće razrovati livadu.

Ovo bi trebalo da zadovolji potrebe 75.000 "metalaca", koje će od trećeg do petog avgusta zabavljati 150 bendova. Da organizatori baš vode računa o svojim posetiocima govori i podatak da su popravili sistem drenaže, ali ne previše, kako bi ostalo dovoljno blata.

Autor: Novosti

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.