NS: Žurka pod maskama na Festivalu ljubavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Žurka pod maskama na "Festivalu ljubavi"

Poslednjeg dana karnevala u Veneciji "Festival ljubavi" organizuje žurku pod maskama u centru Novog Sada. U utorak, 28. februara, od 19 časova na Trgu slobode ponesite masku i očekuje vas, osim sjajne muzike, i gratis pivo.

Svi koji dođu na Trg slobode pod maskom (ukoliko je nemate, moći ćete da je kupite u suvenirnici na licu mesta), nakon 19 časova, dobiće gratis jedan vaučer za 0,5l piva (broj vaučera >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ograničen, pa dođite na vreme).

Vaučere mogu da dobiju samo punoletna lica sa ličnom kartom.

Muziku će birati DJ Bella Italia, a u skladu sa temom žurke, slušaće se italijanski hitovi od '50-ih do danas, i to sve od 19 do 22 časa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.