Izvor: Blic, 12.Avg.2016, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“NEŠ NADA ME” Zmaj od Šipova došao na pivo u Banjaluku

Zmaj od Šipova svakako je jedan od najpopularnijih učesnika zabavno-humorističkog programa “Parovi”.

Gde god se pojavi, čini se, izazove pažnju, neki bi rekli i pometnju.

Osim što doslovce kopiraju njegove doskočice “neš nada me, čuješ li” i “ja sada govorim, okej”, te ih upotrebljavaju u svakoj prilici i šeruju po društvenim mrežama, mladi ne propuštaju priliku ni da se slikaju sa Zmajem od Šipova i da fotografiju podele na Fejsbuku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tviteru…

Tako je bilo i danas u Banjaluci. Bivši učesnik “Parova”, slučajno ili namerno, svratio je u grad na Vrbasu, pa je usput popio hladno pivo u “Debeloj Berti”.

Sa Zmajem od Šipova slikalo se nekoliko mladića, a fotografija je završila na Fejsbuk stranici “Debele Berte”.

O tome koliko je za kratko vreme Zmaj od Šipova postao popularan pokazuje i pesma koju su snimili Goci, iz čuvenog  krajišničkog dua “Žare i Goci” i Lazo, sa kojim je snimio duet.

Naime, njih dvojica su snimili pesmu “Zmaj od Šipova” u kojoj opisuju popularnog učesnika “Parova”, kao neprikosnovenog rijaliti igrača, a njegove poznate izjave daju dinamiku ovoj numeri.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.