Kraak & Smaak Live na Belgrade Beer Festu

Izvor: BalkanRock.com, 14.Jul.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraak & Smaak Live na Belgrade Beer Festu

Belgrade Beer Fest najavljuje veliko ime svetske klupske i festivalske scene, holandske producente i DJ-eve Kraak and Smaak Live koji će nastupiti u subotu 22. avgusta na Ušću.

Trio Kraak and Smaak je na sceni deset godina, a karijeru su počeli albumom „Boogie Angst“. Njihov nastup je jedan od najpopularnijih muzičkih događaja u svetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << a odlikuje ga kombinacija funk – disco – house zvuka. Početak njihove karijere obeležio je brz uspon u prvu ligu evropske i svetske scene, pre svega, zahvaljujući nastupima na prestižnim festivalima i u klubovima od Amerike do Australije. Izlaskom drugog albuma “Plastic people” 2008. godine i singla Squeeze me, Kraak and Smaak su osigurali svoje mesto na muzičkoj sceni i dočekali da ih prestižni britanski magazin IDJ, poredi sa velikanima kao što su Chemical Brothers, Moby i The Prodigy.

Na njihovom nastupu ne očekujte neupečatljive mikseve sa laptopa, već binu punu muzičara i pevača koji svoj stav izražavaju nastupom koji je najbolja mešavina svirke i DJ seta. Kraak and Smaak Live su peto veliko ime koje najavljuje ovogodišnji Belgrade Beer Fest. Podsećamo vas da će ovog avgusta nastupati još Riblja čorba, Rundek Kargo Trio, Kiki Lesendrić & Piloti i DJ Rodžer Sančez.


Pogledaj vesti o: Beer fest

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.