Hamburgova molba nevaspitanim navijačima: Bez male nužde na tribinama?

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamburgova molba nevaspitanim navijačima: Bez male nužde na tribinama?

Dešava se i u Nemačkoj

Nismo se tome nadali od Nemaca, poznatih širom sveta po strogom poštovanju propisa. Međutim, Bundesliga je jedan od retkih evropskih liga na kojima se pivo slobodno toči, pa se i tradicionalno pristojnim Nemcima - otme. Toliko da je uprava Hamburga morala da reaguje molbom navijačima da prestanu da vrše malu nuždu na tribinama?!

Rukovodstvo HSV-a u saopštenju na društvenim mrežama podseća da mnogi navijači Folkpark stadion doživljavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao svoju dnevnu sobu i pita: da li biste urinirali u svom domu?

Otud pomalo komičan apel. U vrlo slobodnom prevodu...

"Kako logistički nije izvodljivo instalirati 10.000 pisoara molimo one sa slabom bešikom da se olakšaju malo pre početka utakmice ili na poluvremenu. Ili nek stisnu zube koji minut i strpe se".

Ne sećamo se da smo nekada čitali sličan apel.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.