Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2017, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT FOTKA: Nema veze što je zvezda Premijer lige – palac u ustima je rešenje za stresne i strašne situacije! (FOTO) (VIDEO)

Sva ljudska bića imaju različite navike kada su nervozna.
Neko voli da ljušti nalepnice sa flaše piva, neko pucka prstima, ima i onih koji grickaju zanoktice, a oduševiće vas kad vidite šta u tim momentima radi zvezda Liverpula, Roberto Firmino.
On je, naime, uslikan kako nervozno čeka početak vožnje na jednoj od najvećih atrakcija Liverpula, „Mah 5 XXXL Buster“-u, koji se nalazi u okviru „Pjer Hed Vilidža“.
Inače, visina ove „vožnje“ je oko >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 60 metara.
Kako je Firmino izgledao, pogledajte ovde:
Roberto Firmino looking nervous as he tackles 200ft fairground ride https://t.co/0c4ytJFLiq pic.twitter.com/GKDkYow3pF
— The Canadian Kop (@thecanadiankop) July 10, 2017

A pogledajte snimak ove vožnje:
(Youtube/Coaster World)
 
The post HIT FOTKA: Nema veze što je zvezda Premijer lige – palac u ustima je rešenje za stresne i strašne situacije! (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.