Crvena Jabuka i Električni Orgazam zatvorili 31. Dane piva! FOTO

Izvor: Svet plus, 29.Avg.2016, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena Jabuka i Električni Orgazam zatvorili 31. Dane piva! FOTO

Šestodnevna manifestacija 31. Dani piva u Zrenjaninu zatvorena koncertima Crvene Jabuke i Električnog orgazma, kao i grupe Klin i Billy Idol Tribute Banda

Velika Gospojina, slava grada Zrenjanina, očigledno je bila idealan dan za završetak po mnogima najuspešnijih Dana piva do sada. Koliko su Zrenjaninci gostoljubivi i organizovani, svedoči >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i činjenica da su litiju iz Hrama uspenja presvete Bogorodice sinhronizovali sa dešavanjima i programima na čak 16 lokacija u gradu.

Najveću pažnju je, kao i obično, privukao koncert na velikoj bini Trga Slobode, koji je počeo nastupom zrenjaninske grupe Klin. Momci su pored svojih, svirali i najveće hitove Ex Yu bendova, što se pokazalo kao idealan uvod za glavne zvezde – Crvenu Jabuku. Preko 30.000 ljudi toplo je pozdravilo Žeru i Jabuku, koji je rešio da koncert počne numerom ’’Kada sanjaš’’. Odmah zatim je sledila ’’Biježi kišo s prozora’’, da bi  tokom dva sata prošli kroz istorijat ovog popularnog benda – od ’’Dirlije’’, koju Žera svira na klavijaturama do klasika ’’Bacila je sve niz rijeku’’ i ’’Nekako s proljeća’’.

Istovremeno, na drugoj strani grada Gile i Električni orgazam su prašili sjajan rock’n’roll, pevajući s publikom vanvremenske hitove – ’’Kako bubanj kaže’’, ’’Bejbe ti nisi tu’’, ’’Debela devojka’’ i naravno ’’Igra rock’n’roll cela Jugoslavija’’, koja je izazvala pravi delirijum među fanovima. Ništa manje energični nisu bili članovi Billy Idol Tribute banda, koji su s ’’Rebel Yell’’ i ’’Mony Mony’’ samo nastavili sjajan provod na Žitnom trgu.

Opšti utisak je da su domaćini, učesnici i gosti više nego zadovoljni proteklom manifestacijom i da je Zrenjanin još jednom pokazao da je grad otvorenog srca i pozitivne energije.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Crvena jabuka i električni orgazam zatvorili 31. Dane piva u Zrenjaninu

Izvor: Blic, 29.Avg.2016

Šestodnevna manifestacija 31. Dani piva u Zrenjaninu zatvorena je koncertima Crvene jabuke i Električnog orgazma, kao i grupe Klin i Billy Idol Tribute Banda Velika Gospojina, slava grada Zrenjanina, očigledno je bila idealan dan za završetak po mnogima najuspešnijih Dana piva do sada...Koliko su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.