Belgrade beer fest od 19. do 23. avgusta na Ušću

Izvor: Politika, 26.Maj.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgrade beer fest od 19. do 23. avgusta na Ušću

BEOGRAD– Ovogodišnji, 13. Belgrade beer fest biće održan od 19. do 23. avgusta na beogradskom Ušću, a svih pet festivalskih dana ulaz će biti besplatan, najavili su danas producenti festivala - Beogradska kulturna mreža

Najveći pivski i muzički festival u Istočnoj Evropi i ovog avgusta spreman je da prihvati više od pola miliona posetilaca i pruži pet dana zabave i uživanja u muzici i najraznovrsnijoj ponudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << piva u zemlji.

Belgrade beer fest je u prethodnih 12 godina ugostio više od 6,7 miliona posetilaca iz celog sveta, koji su bili u prilici da uživaju u preko 200 inostranih i domaćih piva i preko 500 domaćih i stranih bendova.

Na otvaranju ovogodišnjeg festivala nastupiće „Riblja Čorba”.

Kao uvod u ovogodišnju manifestaciju, posetioce tokom leta očekuje niz događaja na kojima će moći da se bolje upoznaju sa sadržajima ovogodišnjeg festivala, brojnim pivskim novitetima, kao i sa prednostima i značajem reciklaže.

Najpoznatiji evropski festivalski vodič (The Europian Festival Guide), koji objavljuje British american media, uvrstio je Belgrade beer fest među festivale koje ove godine ne treba propustiti.

Zahvaljujući statusu koji je stekao među ljubiteljima festivala iz celog sveta, Belgrade beer fest je našao svoje mesto u ovogodišnjem izdanju vodiča, koji je štampan u 575.000 primeraka.

Vodič je dostupan u najvećim lancima knjižara kao što su WH Smiths, Waterstones i Sainsburys i u 130 univerzitetskih biblioteka. Digotalno izdanje je dostupno za Apple, Android, Blackberry i Windows uređaje, a može se naći i na Amazonu i Pocketmaxu.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Belgrade beer fest od 19. do 23. avgusta na Ušću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2015

Ovogodišnji, 13. Belgrade beer fest biće održan od 19. do 23. avgusta na beogradskom Ušću, a svih pet festivalskih dana ulaz će biti besplatan, najavili su danas producenti festivala - Beogradska kulturna mreža...Najveći pivski i muzički festival u Istočnoj Evropi i ovog avgusta spreman je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.