Belgrade Beer Festu priznanje Top Serbian Brands

Izvor: Akter, 09.Feb.2016, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgrade Beer Festu priznanje Top Serbian Brands

Belgrade Beer Fest dobitnik je prestižnog priznanja "Top Serbian Brands", saopštili su danas organizatori te manifestacije

"Belgrade Beer Fest se drugu godinu zaredom našao u društvu najboljih u Srbiji, što nama, kao organizatorima, potvrđuje da radimo pravu stvar", rekao je Dejan Grastić iz Beogradske Kulturne Mreže i istakao da je taj festival domaćoj ekonomiji doprinosi sa 10 miliona evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << godišnje.

On je izrazio nadu da će ove godine imati rekordan broj posetilaca i samim tim dati još veći doprinos ekonomiji i promociji Srbije.

"Veoma sam srećan što naše napore prepoznaju Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Grad Beograd, čija podrška daje značajan doprinos uspešnosti Belgrade Beer Festa", dodao je Grastić

Nagrada "Top Serbian Brands" dodeljena je na osnovu nezavisne i objektivne ankete koju je sproveo časopis "Top Serbian Brands" i portal bestofserbia.rs, a u kojoj je učestvovalo 2.750 punoletnih građana Srbije.

Glavni kriterijumi za izbor su poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju i poslovni rezultati.

Prošlogodisnsji "Belgrade Beer Fest" za šest dana je posetilo više od pola miliona ljudi, a 14. po redu biće održan od 17. do 21. avgusta na Ušću.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.