Veliko IZNENAĐENJE u Pinkovim zvezdicama: Toma je dobio ŽIVOTNU PRILIKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko IZNENAĐENJE u Pinkovim zvezdicama: Toma je dobio ŽIVOTNU PRILIKU!

Ispunio obećanje

Gradski menadžer Goran Vesić dodelio je stipendiju za školovanje Tomislavu Milovanoviću, čertnaestogodišnjaku sa Kosova i Metohije, kako bi u septembru mogao da krene u mužičku školu.

Vesić je, navedeno je u saopštenju, istakao da se trudi da ispuni obećanja, a da mu je ovo možda i najdraže do sada. "Posle nastupa Tome Milovanovića u Pinkovim zvezdicama, za koga sam navijao, odlučio sam da mu sa Leontinom Vukomanović pomognem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi , pored redovnog, nastavio i muzičko obrazovanje.

Našim zajedničkim naporom, Toma će od septembra krenuti u muzičku školu u Pančevu" precizirao je Vecih. Kako je rekao drago mu je da su posle godinu dana uspeli da ispune i to obećanje.

Poručio je i da je sada na Tomi da uči i da se muzički obrazuje, "a na nama je da se radujemo njegovim budućim uspesima" istakao je Vesić. Vesić je Milovanoviću poklonio i računar koji je gradskom menadžeru zahvalio na stipendiji i ukazanom poverenju i da mu je sada mnogo lakše oko svega.

Kako je rekao zahvaljujući Vesiću u Pančevu će upisati osmi razred osnovne škole, ali i muzičku školu, odsek solo pevanje.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić nagradio učesnika Pinkovih zvezdica!

Izvor: Mondo, 24.Jun.2017

Gradski menadžer je dodelio stipendiju za školovanje mladom muzičaru sa Kosova i Metohije..Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Gradski menadžer Goran Vesić ispunio je obećanje i dodelio stipendiju za školovanje Tomislavu Milovanoviću, čertnaestogodišnjaku sa Kosova i Metohije, inače prošlogodišnjem...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.