(VIDEO) PINKOVE ZVEZDICE: Iz daljeg toka takmičenja ispala je Tamara!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PINKOVE ZVEZDICE: Iz daljeg toka takmičenja ispala je Tamara!

Takmičenje je napustila Tamara Selimović koja nije ispunila stroge standarde žirija

Emisija "Pinkove zvezdice", muzičko tamičenje dece do 16 godina, ušlo je u jedanaesti krug takmičenja a takmičari su se svojim nastupima borili da osvoje srca žirija.

Nažalost, neko od njih je morao da napusti takmičenje, a to je ovoga puta bila Tamara Selimović.

Žiri, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Haris Varešanović, Jelena Tomašević >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i Milan Stanković, kao i u prethodnim emisijama biće strogi, ali i pravični, a mališani će se truditi da budu što bolji.

Prošle nedelje takmičenje je napustila Karolina Kočetova.

Tok emisije

23.04 - U toku je baraž!

22.55 - Poslednja takmičarka je Marija Serdar, peva pesmu "Suze za kraj". - 5 glasova

"Mnogo mi je drago da si ponovo pevala na srpskom, jer tvoj glas, koliko god dobro zvučao na engleskom, zvuči još 17 hiljada puta bolje na srpskom. Tvoja emocija ide na kub kada pevaš na srpskom", hvalila je Goca.

"Kakve zamerke da dam kada je ona perfektna, slavna, zabavna, ali bih imala zamerke da joj dajem. Prvo mi se nije dopalo jer si pratila Danicu Krstić. Meni se nikada nije dopao glisando koji je ona pevala u studiju, a ti si je pratila u stopu. Njoj je to svojstveno, ali tebi ne. I ne samo to, u strofama, obrati pažnju kada ti se to može. A tebi se može. Moraš malo da daše emociju, moraš da ispričaš tu priču, i to je moja zamerka", rekla je Leontina.

"To je toliko dobar glas, i toliko ti uverljivo to radiš, da zalepiš čoveka za zid. To je toliko dobro, a prvo si toliko ozbiljna pevačica, svetski dobra pevačica da ne smeš imati falševe koje si imala. Svetski vokal, tako da te male nijanse ne možeš dopustiti", rekao je Hari.

22.46 - Deseti takmičar je Trajče Georgiev, peva pesmu "Nobody's Perfect". - 5 glasova

"Ja obožavam kako on peva, i sa nekim usponima i padovima koje je imao kroz ovaj šou. On je Trajče, on ima svoju autentičnost. Jako su teški ovi ukrasi koje on izvodi, pogotovo za dečaka. Volela bih da radiš na tom daru, da više uživaš i da se opustiš i još više nas obuzmeš", rekla je Jelena.

"Još više očekujem od tebe. To što slušaš je ono što voliš i ono što izvodiš. Ja bih dao tu još malo svega. Pevušim zajedno s tobom i uživam", dodao je Milan.

"Posle 38 emisije, jel ti išta razumeš od onoga što ti mi kažemo", upitala je Goca i dodala: "Super si bio".

22.22 - Deveti takmičar je Pavle Vasiljević, peva pesmu "Lola". - 5 glasova

"Ti si mali šlager pevač, ja ne znam šta da kažem drugo. Ovo je predivno bilo. Taman je i za tvoj glas, i za tvoj uzrast. Ovo je zaista bilo predivno. Bravo Pavle, bravo sunce moje i srećan ti rođendan", rekla je Goca.

"Pavle ti si za godinu dana odjedanput porastao. Tako si stabilan, tako si snažan, tako si sve vreme izdržljiv u ovoj pesmi. Ja verujem da nas Čobi gleda negde odozgo i da nam se smeši, i da je zadovoljan kako si ti to otpevao danas. Ti znaš da je Lola meni omiljena pesma, i mnogo mi je drago da si je pevao. I hvala ovim divnim devojčicama ovde", rekla je Leontina.

"Ja bih tebe toliko favorizovao, a objasnio bih na tri načina. Ti si prvo najmlađi, iz najmanje materijala si napravio najviše, čista matematika. Drugo, nijedna zvezdica pored tebe nema to, ti imaš svoj stil. Oni lutaju, a ti imaš svoje, a to je da si ti Pavle. To se zove biti zvezda. To ja ganjam čitav život, da budem Hari, a ti si već u sedmoj godini - Pavle", rekao ej Hari.

22.14 - Osmi takmičar je Jovan Aleksić, peva pesmu "Black or white". - 5 glasova

Žiri je ustao, Milan je čak mahao jaknom.

"Kakve si ovacije dobio, i to od žirija", uzviknula je Marijana.

"Sunce moje kako si me ispoštovao, Black and White", rekla je Jelena.

"Ovo je bio šou, spektakl, i to se tako radi", dodao je MIlan i pohvalio odabir pesme, koreografiju, slobodu, igru i energiju. "Sve ono što je trebao jedan nastup da sadrži ti si nama preneo, i kapa dole", hvalio ga je on.

"Ovo je bilo uživanje, ja sam uživala gledajući, slušajući. Sve je bilo na nivou jednog svetskog šou programa", primetila je ona.

22.07 - Sedmi takmičar je Igor Lazarević, peva pesmu "Onaj tko te ljubi sretan je". - 5 glasova

"Kakav je dasa, kakvu energiju je slao", rekla je Leontina i dodala: "Jedna velika količina energije ovde bukti na sred sene".

"Ti si se prilagodio pesmi. Stavio si je između sebe i originalnog izvođača, i to je super osobina", rekao mu je Hari.

"Tvoj ovaj i prošli nastup ne može da se poredi. Ti si poslao jednu sigurnost. Važno je da osećaš ono što pevaš. Da zaboraviš svaki problem koji imaš u životu", savetovala ga je Goca.

22.00 - Šesta takmičarka je Valentina Mec, peva pesmu "Here I go again". - 5 glasova

"Pa ne znam, ona je meni fascinantna potpuno. Sve mi je na njoj fascinantno. Prvo je prelepa, drugo je pretalentovana, i treće voliš rockandroll muziku i to je za mene savršena kombinacija", rekla je Goca.

"Veoma atraktivno, zalepila si se za pesmu divno i Goca je u pravu, izgledaš perfektno. Sve je to jedan paket koji treba za nekoga da bude zvezda, ti si taj paket nama ponudila", rekao je Hari.

"Gocin i moj zajednički prijatelj, koji živi u Njujorku, koji je glavni u jednoj najpoznatijoj modnoj agenciji je bacio oko i rekao "Pratite ovu malo, može da je čeka velika i ozbiljna karijera u svetu modelinga". On ju je i primetio kada je pevala Kristinu Agileru", objasnila je Leontina.

http://www.youtube.com/watch?v=JVA8OWiPt1M

21.53 - Peti takmičar je Todor Kitanović, peva pesmu "Bitanga i princeza". - 5 glasova

"Pošto si imao tu podršku sa Bijelim Dugmetom na majici, i ja se slažem da si mogao malo više da se igraš, jer si se zaista pronašao u jednoj emisiji gde je bio preloman trenutak. Od tada si konstantno dobar, i uživaj, jer zaista imaš razloga da uživaš", rekla je Jelena.

"Poderao si pesmu, i upravo tako i treba da se radi. Bilo je malih greškica, ali meni to nije smetalo. Pesmu si izveo na svoj način, i svaka čast", dodao je Hari.

http://www.youtube.com/watch?v=XxYvSbArG0Y

21.44 - Četvrta takmičarka je Tamara Selimović, peva pesmu "Ti si mi u krvi". - 4 glasa

"Meni se to nije svidelo. Ja ne volim šta su uradili toj pesmi, ne volim šta se tu dešava. Kao da je neko odsvirao to što je trebalo da se otpeva. Nije mi bilo lepo, nije mi imalo smisla kao pesma, kao nastup. Nekako na silu, veštački. To nije pet, to nije bio utisak koji me očara na ovaj način. Ja mislim da se takvim pesmama, ne rade ovakve stvari", oštar je bio Milan prema autorima pesme.

"Milan je u stvari starog kova", rekla je Jelena i dodala: "U svakom slučaju za tebe sve pohvale što se ti usuđuješ da eksperimentišeš".

"Ništa ti nisi pogrešila u pevanju. Ja mislim da je ova pesma osakaćena emotivno", rekla je Goca.

http://www.youtube.com/watch?v=1-l820xL9bw

21.36 - Treća takmičarka je Milica Ilić, peva pesmu "What a feeling". - 5 glasova

Leontina nije uspela da prepozna Milicu: "Nekako je za nijansu bila bez energije u odnosu na MIlicu koju ja znam. Sve je na mestu, ali si mi ti nekako bila beživotna. Zvučala je upeglano", rekla je Leontina.

"Za lajv nastup se očekuje da da više, da definitivno je zvučala upeglano", rekao je Milan.

Goca je čekala do poslednjeg trenutka da podigne svoju stolicu, iz istih razloga koje je Leontina rekla.

21,26 - Drugi takmičar je Ismail Delija, peva pesmu "Poljsko cveće". - 4 glasa

"Nedovoljno savršeno do samog kraja. Dakle, već smo počeli u ovom krugu da stavljamo više četvorke, da bismo mi bili mirni do baraža i da ne bismo pustili baraž petica i lupali glavu", priznala je Leontina i dodala: "Postojala je jedna tragična greška, i to je onaj niži refren, koji si pevao za oktavu niže. Katastrofalan, kao da je neki drugi čovek došao i otpevao samo taj deo umesto tebe".

"Što se tiče dubokog dela, on ti je bio problem, jednostavno, nisi ga trebao pevati dole", smatra Hari.

Jeleni se dopalo.

http://www.youtube.com/watch?v=B0I2017TiEo

21.19 - Prva nastupa Dunja Jeličić, peva pesmu "At Last". - 5 glasova

"Divan početak. Sve je bilo umireno, lepo nežno, leptirići u pozadini", hvalila je Jelena i dodala: "Ovo je bila jedna toliko lepa priča. Mlada i mladoženja pogotovo".

"Ti jednu tešku odraslu pesmu lako pevaš, i koliko ti zvučiš odraslo u ovakvoj pesmi. Ti si je otpevala kao da je ton, hladna voda. Dijapazon pesama koji si nam ponudila u ovom šou programu je neverovatan, i ti si fantastična", rekla je Goca.

"Stvarno prava mala bajka kada se Dunja pojavi", kaže Milan.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.