Sale Tropiko: Kad skinem šešir niko me ne prepoznaje!

Izvor: Svet, 30.Sep.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sale Tropiko: Kad skinem šešir niko me ne prepoznaje!

Član žirija “Pinkovih zvezdica Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, rekao je u emisiji, koja će se emitovati večeras na televiziji “Pink”, da njega bez šešira niko ne prepoznaje.
Šešir mogu i da skinem u nekoj od narednih emisija, ali bojim se da me niko neće prepoznati. Jedan dan vozio sam se taksijem. Imao sam svirku u rodnom gradu Leskovcu. Ja sam bio bez šešira i bez naočara potpuno i kao pričamo šta se dešava i taksista >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << komentariše: “Tropiko u gradu”. A ja: “I je li? Stvarno?”. Pa kao “Gužva je u gradu. Haos je potpuni”. Ja zovem taksi u povratku kući i isti taksista dolazi i tada sam imao šešir i on kao “Hej, ćao! To si ti!”. Ni reč jednu da me je prepoznao”, ispričao je Sale svoju anegdotu.
Ovo je samo jedan od detalja večerašnje emisije “Pinkove zvezdice”, koja se večeras od 21 čas emituje na “Pinku”.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice,   Leskovac

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sale Tropiko: Kad skinem šešir niko me ne prepoznaje!

Izvor: Scandal.rs, 30.Sep.2016

Član žirija “Pinkovih zvezdica” Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, rekao je u emisiji, koja će se emitovati večeras na televiziji “Pink”, da njega bez šešira niko ne prepoznaje...“Šešir mogu i da skinem u nekoj od narednih emisija, ali bojim se da me niko neće prepoznati....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.