SLOMILI SU JOJ SRCE: Eleonora (14) je imala 5 glasova, mislila da prolazi dalje, a onda se 8 sekundi pre kraja spustila stolica! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOMILI SU JOJ SRCE: Eleonora (14) je imala 5 glasova, mislila da prolazi dalje, a onda se 8 sekundi pre kraja spustila stolica! (VIDEO)

Mlada Eleonora Erdogolija (14) prošla je kroz pravu dramu u "Pinkovim zvezdicama" kada je bez direktnog plasmana dalje ostala bukvalno osam sekundi pre kraja nastupa.

Dok je Eleonora izvodila numeru Tamare Todevske "1003", podigle su se četiri stolice, a na sredini pesme, njena porodica je počela da slavi jer se podigao i peti član žirija - Leontina Vukomanović, a onda je na samom kraju usledio hladan tuš. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Leontina, koja je smatrala da Eleonora nije dovoljno dobro otpevala, je spustila svoju stolicu, a šokirana voditeljka Dušica Jakovljević i Eleonorini otac, majka, sestra i brat nisu mogli da veruju svojim očima...

Ipak, na kraju, Erdogolija je uspela da kroz baraž ipak prođe u sledeću rundu.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.