Pinkove zvezdice: Uroš Stanković raspametio - Ti si superfinalista! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Sep.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Uroš Stanković raspametio - Ti si superfinalista! VIDEO

Uroš Stanković prvi je ozbiljni kandidat u šou Pinkove zvezdice, koji je svojom interpretacijom oduševio petočlani strogi žiri i podigao publiku na noge.

Svojim izvođenjem hita Tošeta Proeskog "Sve je ovo premalo za kraj" Uroš je bukvalno oduševio žiri Pinkovih zvezdica, koji mu je jednoglasno omogućio prolazak dalje, uz komentar Leontine Vukomanović , "Vidim ovde već superfinalistu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
"Bravo Uroše! "Rekla je Marijana. "Ovo je fantastičan glas. Imaš fantastičnu boju glasa, toliko oblu, toplu. Napuni i uši i prostoriju celu. Vidi se da ideš u muzičku školu, i mnogo smo zadovoljno, rekla je Goca. I ono što mi se dopada ove sezone je što deca nisu paralisana", rekla je Goca.

"Bio si super, stvarno", dodao je Hari. "Donosiš pesmu fino, pričaš lepu priču, nije ti svaka reč ista. Dramu lepu praviš i malo ti fali pevanja, malo ti fali krvi, ali je sve to tvoj stil", dodao je Hari. "Ovo je superfinalista već u prvoj emisiji smo ga dobili", rekla je Leontina. "On je barabar sa svim superfinalistima prošle sezone", smatra ona.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.