Pinkove zvezdice: Sara Asanović izazvala ovacije, Goca umalo zaplakala! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Sep.2016, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Sara Asanović izazvala ovacije, Goca umalo zaplakala! VIDEO

Sara Asanović je poslednja takmičarka u drugoj emisiji nove sezone Pinkovih zvezdica, i lepo je zatvorila ovo veče tako što je prošla direktno u drugi krug. A da je njen nastup zaista bio fenomenalan, govori i reakcija Goce Tržan, koja je zamalo zaplakala.

Sara Asanović predstavila se večeras u Pinkovim zvezdicama pesmom "Džemper za vinograd", Milorada Šobića i zasluženo prošla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << direktno u drugi krug. Izbor pesme je potpuno oduševio žiri, pogotovo Sergeja Ćetkovića o Gocu Tržan, koja je tokom pesme često uzvikivala "Bravo" Sari, a umalo je i zaplakala. Leontina joj je savetovala da se sledeći put slobodno više opusti, i da bude "Prava Sara" jer ona to može.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.