Pinkove zvezdice: Pobednik je Marija Serdar ili Trajče Georgiev! Ispali Lena Stamenković i Pavle Vasiljević!

Izvor: Svet plus, 05.Jul.2015, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Pobednik je Marija Serdar ili Trajče Georgiev! Ispali Lena Stamenković i Pavle Vasiljević!

Pobednik šoua Pinkove zvezdice je Marija Serdar ili Trajče Georgiev  , nakon što su iz takmičenja ispali Lena Stamnković i Pavle Vasiljević. Dvoje finalista koji su ostali da se bore do samog kraja otpevaće po još jednu pesmu pre nego što pobednik bude proglašen.

U sam vrh takmičenja dospeli su Pavle Vasiljević, Trajče Georgiev, Lena Stamenković i Marija Serdar.  Ipak, samo dvoje se odlukom publike koja je večeras jedini sudija popelo na još jedan stepenik >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i boriće se u dvoboju, ali ovog puta ne za prolazak dalje već za pobedu u prvoj sezoni najspektakularnijeg takmičenja Pinkove zvezdice.

Lena i  Pavle nisu razočarani ispadenjem, već su istakli da su ponosni na svoj uspeh, a svojim prijateljima i kolegama poželeli su puno sreće i neka pobedi najbolji.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.