Pinkove zvezdice: Petra Blagojević oduvala sve i sjajno otvorila veče!

Izvor: Svet plus, 28.Okt.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Petra Blagojević oduvala sve i sjajno otvorila veče!

Večeras gledamo poslednju emisiju prvog kruga Pinkovih zvezdica, a nju je otvorila Petra Blagojević koja je oduševila sve svojim pevanjem.

Večerašnja emisija započela je sjajnim nastupom Petre Blagojević, koja se predstavila pesmom Ete Džejms :"At least" i potpuno oduševila žiri koji je i tokom nastupa uzvikivao "Bravo", "Tako je" i sa osmehom pratila njen performans. Po završetku, Goca Tržan je objasnila zašto je stroga:"Ovakvi nastupi i ovakvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pevači su razlog zašto sam ja stroga u ovom takmičenju i smatram da imam pravo da budem stroga" rekla je ona i dodala da je ovo bio najbolji nastup koji je gledala ove sezone, ali i skrenula pažnju takmičarki da se manje šminka. Jelena Tomašević predvidela joj je da će se sigurno videti u superfinalu, dok je Sergej rekao da žali što nije mogao duže da je sluša.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezdice: Sergej Ćetković se zahvalio Dariji Zlatić! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Okt.2016

Poslednja emisija prvog kruga Pinkovih zvezdica se bliži kraju, a Darija Zlatić je sebi osigurala mesto u drugom krugu...Darija Zlatić je posebno oduševila Sergeja Ćetkovića u večerašnjoj emisiji Pinkovih zvezdica izvedbom pesme "Da te volim" Aleksandre Kovač:"Hvala! Uživao sam. Pre svega jako...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.