Pinkove zvezdice: Lorena Janković emotivnim nastupom oduvala sve! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Sep.2016, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Lorena Janković emotivnim nastupom oduvala sve! VIDEO

Ni prva emisija Pinkovih zvezdica nije mogla da prođe bez nekog ko će potpuno oduvati žiri, a večeras je to učinila Lorena Janković. Žiri je bio saglasan u tome da je bila apsolutno nestvarna i da nije bila za peticu već za mnogo više. 

Talentovani mališani u muzičkom takmičenju Pinkove zvezdice više puta su uspeli da rasplaču publiku i žiri, a u tome je večeras uspela Lorena Janković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ona je na brzinu dobila svih pet glasova žirija, a do kraja njenog nastupa svi su mogli da uživaju u njenom pevanju. Sergej je rekao da je uživao u svakom tonu koji je izvela, dok je Leontina bila oduševljena što je pevala na poljskom jeziku jedan deo pesme, kao i da je postavila standardne za ocenjivanje svih ostalih takmičara. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.