Pinkove zvezdice: Leontina oduševljena Jovanom - Ti si čarolija! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2017, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Leontina oduševljena Jovanom - Ti si čarolija! VIDEO

Jovana Radonić još jednom je pokazala zašto je prava mala princeza Pinkovih zvezdica, svojim nastupom prošla je direktno u polufinale.

Ovoga puta u Pinkovim zvezdicama Jovana Radonić se predstavila pesmom Đorđa Balaševića ''Devojka sa čardaš nogama''. Malena princeza i ovog puta je oduševila žiri i zasluženo osvojila svih pet stolica i prošla direktno u polufinale. - Ne znam, ti si toliko opasna i toliko si neverovatna - rekla je Goca Tržan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
- Znaš ti koliko se čulo da ti pevaš perfektno! Koliko si pevala savršenije i od odraslih pevača. Ti si jedna čarolija na sceni, sa tim vragolastim pogledom, za mene si pobedila večeras - rekla je Leontina.

- Koliko ja tebe obožavam, ne smem ni da kažem pred ćerkom to. Nina nije više ljubomorna, bila je. Gledala je njen nastup i rekla je "Mnogo je slatka" - rekla je Jelena Tomašević.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.