Pinkove zvezdice: Hari istraumirao Dimitrija! Leontina i Goca ga gađale! VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Okt.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Hari istraumirao Dimitrija! Leontina i Goca ga gađale! VIDEO

Dimitrije Đorđević uspeo je da u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice oduševi petočlani žiri svojim vokalom i dobije #svihpet glasova.

Desetogodišnji takmičar izvodio je numeru grupe Hari Mata Hari "Strah me da te volim" i potpuno oduševio žiri Pinkovih zvezdica, a posebno autora numere. Iako je na kraju numere spustio stolicu, Hari je odlučio da se malo našali sa Đorđem i vidi njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << reakciju. U tom trenutku Goca i leontina su ga gađale čokoladicama, a on se vratio i rekao "Bilo je super, ovo je samo šou".

Đorđe je obezbedio direktan plasman u drugu fazu najpopularijeg takmičenja na našim prostorima.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milutin Leković oduševio u Pinkovim zvezdicama: Muški si pevao! VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Okt.2015

Milutin Leković treći je takmičar u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice, uspeo da oduševi petočlani žiri i izbori plasman u naredni krug takmičenja...Izvodeći numeru "Branim", Milutin iako nije imao jednu od najsigurnijih interpretacija, uspeo je da oduševi žiri Pinkovih zvezdica svojom...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.