Pinkove zvezdice: Hari - Miodraže, izvukao si se iz mrtvih! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Maj.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Hari - Miodraže, izvukao si se iz mrtvih! VIDEO

Miodrag Đokić u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice, u poslednjem trenutku uspeo je da dobije #svihpet i obezbedi direktan plasman u naredni krug takmičenja.

Izvođenjem numere "April u Beogradu", Miodrag je uspeo da na samom kraju pesme pridobio je poverenje žirija Pinkovih zvezdica, koji je večeras odlučio da bude veoma strog. "Pa da ti kažem, izvukao se iz mrtvih. Krenuo si da budeš >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << četvorka i sada si na kraju napravio tu figuru kojom si me digao. Izvadio si zadnji refren", rekao je Hari.

"Na ovu pesmu gledam potpuno drugačijim uhom i očima od kada je Hari to otpevao na svom koncertu u Sava Centru. On je dao dušu ovoj pesmi, a kod Miodraga mi je falila ta duša do poslednjeg refrena. Nije ni tu bilo duše koliko maestralnosti", smatra Leontina.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.