“Pinkove zvezdice”: Dalje su prošli Martija, Ivona i Ilma!

Izvor: Svet, 04.Sep.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Pinkove zvezdice”: Dalje su prošli Martija, Ivona i Ilma!

23.23

Iz daljeg takmičenja ispada Tamara, Anđela, Mateja, Darija i Nikola
Dalje je prošla Martija, Ivona Damjanović i Ilma.
23.03 Baraž je počeo…
Petice su: Nena, Ivana, Katarina, Mina, Uroš, Tamara i Marko Bošnjak.
22.51 Marko – One night only – 5 glasova

Žiri je plakao, Marijana je plakala, čitav studio je bio u suzama. Znaš da je ovo jedini nastup koji je rasplakao ceo žiri, upitala je Goca. Marijana je priznala da ga se uplašila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jer je mislila da je on neko čudo sa druge planete. Čuje se odakle si, svaka ti čast, oduševljen je i Hari. Možemo ovim i takmičenje završiti, ovo je perfektno. Sve elemente svetskog pevanja imaš… Ja nemam reči i ne mogu da opišem..
Samo na svetskom nivou sam čuo da neko sve u pesmi stavi, Hari je bio oduševljen. Šta će više od ovoga, da peva i skače na trambolini? Upitala je Leontina. Upoznala bih tvoje roditelje. Želim da se ovo što smo mi čuli uživo uspešno prenese preko malih ekrana, samo to želim, dodala je Jelena.
22.45 Tamara – Jar of Hearts – 5 glasova

Leontina se naježila, žiri je bio na ivici suza. Marijana je upitala da li Tamara liči na jednu svetsku zvezdu. Ona nije prepoznala, ali je Marijana objasnila da Tamara liči na Selenu Gomez. Ovo je da se naježi čovek, do potiljka su me žmarci podilazili. Sve je na svom mestu, ti si komplet i ovo je drugi superfinalista, ako smem da kažem, oduševljena je Leontina.
Meni je perfektno bilo, super, nemam komentara, i sigurno jedna od najboljih večeras, dodao je Hari. Oštro smo počeli drugu sezonu, šokirana sam. Hvala ti što si se prijavila na takmičenje i priuštila nam ovo zadovoljstvo, rekla je Goca.
22.36 Uroš – Sve je ovo premalo za kraj – 5 glasova

Prva muška petica za večeras. Bravo Uroše! Rekla je Marijana. Ovo je fantastičan glas. Imaš fantastičnu boju glasa, toliko oblu, toplu. Napuni i uši i prostoriju celu. Vidi se da ideš u muzičku školu, i mnogo smo zadovoljno, rekla je Goca.I ono što mi se dopada ove sezone je što deca nisu paralisana, rekla je Goca.
Bio si super, stvarno, dodao je Hari. Donosiš pesmu fino, pričaš lepu priču, nije ti svaka reč ista. Dramu lepu praviš i malo ti fali pevanja, malo ti fali krvi, ali je sve to tvoj stil, dodao je Hari. Ovo je superfinalista već u prvoj emisiji smo ga dobili, rekla je Leontina. On je barabar sa svim superfinalistima prošle sezone, smatra ona.
22.28 Mina – What’s up – 5 glasova

Iako je razbila, ona se tresla. Ja ću biti kratka i jasna. Ti si odlična. Ovaj volumen, ovo je tako moćno što ti proizvodiš svojim glasom. Takva kontrola… mislim da ćemo te gledati do samog kraja, to ti ja želim, poručila joj je Jelena. Večeras najbolja, to je sigurno. Malo gaziš, ne čekaš. Pola je to šarmantno, pola onako. Najbolja si večeras, ali da neko u nekoj drugoj emisiji ne bi bio bolji od tebe, potrudi se da ne budeš na granici greške, ne žuri, dodao je Hari. Drhti ti glas, pretpostavljam od treme, jer već na pola prestala si da drhtiš, dodala je Goca.
22.22 Ivona – Med i žaoka –4 glasa

Možda je stvar do estetike, a možda i do njene nesigurnosti. Zasmetalo mi je što je, sve vreme, jedan isti vibrato. Ne postoji ton koji nema vibrato, a u refrenu se vidi da jedva čeka da završi pesmu. Daleko od toga da ti nemaš talenta. Imaš lep, istančan, sluh, ali si platila danak svom neiskustvu, kudila je Leontina.
Milan je branio Ivonu objasnivši da je ona konstantno igrala pa joj je ponestajalo daha. Meni se baš dopalo zbog toga što nisi kopirala moju interpretaciju. Potpuno si na svoj način to otpevala, i dala si nešto svoje, nešto autentično, i ja bih tome progledala kroz prste jer si izuzetno muzikalna, smatra Jelena.
22.14 Katarina – Ima jedan svijet – 5 glasova

#svihpet i oduševljenje u studiju. Ona ima svega 7 godina, a žiri joj nije poverovao. Ona dolazi iz Beograda i ponovo je sve oduševila u studiju kada je objasnila da je sa #svihpet prošla! Katarini je pisalo u biografiji da je sa 5 godina bila solista superfinala festivala Čarolija.
Nije postojao stalak za mikrofon koji je mogao nju da dohvati, i ona je zaista otkriće našeg festivala, rekla je Leontina. Uz sve kritike, ona zvuči kao neka mala japanska porcelanska lutka, rekla je Leontina. Ona je prava mala Palčica, rekao je Milan, koji je priznao da se istopio.
22.07 Ivana – Srešćemo se opet – 5 glasova

Druga petica za večeras. Sve je bilo super, samo te molim da kada pevaš neki ukras, nemoj da ga prekidaš na pola, rekla je Goca. To je jedino što mi je smetalo, ostalo je bilo božanstveno, imaš divan vibrato. Mnogo si lepa, mnogo si fina, lepo si obučena, odišeš nekom lepom energijom. Ti si zaslužila da ti se svi podignemo na ovim stolicama, imaš tu neku nežnost u glasu i tu kontrolisanu energiju, rekla je Leontina. Osim talenata za pevanje, Ivana voli da igra fudbal sa svojim bratom.
22.01 Nikola – Nikome ni reč –3 glasa

Nikola je priznao da je loše i da se mnogo uplašio. Ne znam da li je promuklost odraz perioda mutacije ili prehlada, primetila je Jelena. Nijedan ukras nije bio formiran.. kao da ti ništa nije izašlo iz grla u smislu fraziranja, ništa nije dovedeno do kraja.
Možeš da vežbaš, i u prošloj sezoni smo imali takmičare koji su vežbanjem postali favoriti, dodala je Jelena. Biraj pesme koje ne idu tako visoko u intonaciju, jer u niskim lagama imaš predivnu boju glasa, primetila je Goca. Imao si intonativnih problema i problem sa promuklošću, te moraš voditi računa o tome, ali imaš mnogo lepu boju glasa, zaključila je ona.
21.53 Ilma – Kao so u moru – 4 glasa

Sve kod tebe je lepo. Lepa ti je boja glasa, lepa ti je izražajnost. Momenti u refrenu gde glumiš i izražajno pevaš su mnogo lepi. Estetika ti je divna, ali sitnice postoje. To je nedovoljna uvežbanost ukrasa u strofama, smatra Leontina. Svaka ti je reč kao.. to je to.. sklapa ti se lepo taj glas i lepo te je slušati, rekao je Hari i primetio da Ilma u nekim figurama nije bila precizna. Milan je doda da je fino, ali ne odlično i nije dovoljno zanimljivo za #svihpet.
21.46 Martija – All about that bass – 4 glasa

Toliko si talentovana i muzikalna i toliko si sve vreme bila u falšu, da mi je došlo da te prebijem, zapretila je Goca. Pevala je neki back vokal, ali je na kraju došla na svoje, ubacio se Hari. Kada ulaziš u pesmu nemaš intonaciju, mi čujemo da ti to sjajno pevaš i da se ludo zabavljaš, što je takođe bitno, dodala je Goca.
Mogla si da ostaneš bez ijednog glasa, da se na pola pesme nisi podigla. Ova omaška zamalo da te zakopa, rekla je Leontina. Jesam ja rekao sve? Dobacivao sam, je l’? Našalio se Hari. Imaš fantastičan talenat izvući se iz jedne u drugu intonaciju, primetio je on. Milan je to menjanje pokušao da slikovito objasni da je rukama crtao “kao zidari kada stave onu ravnilovku… labelu.. lamelu” spetljao se Milan i izazvao smeh u studiju.
 
21.40 Mateja – Sve još miriše na nju – 3 glasa

Dopalo mi se nešto u njegovom glasu, i bio je poprilično siguran u strofama. Posle si hvatao vazduh u pola reči, ali mi se dopada. Još ti nije izmutirao glas, ali se čuje jedan muški glasić, smatra Jelena. Kao mali David, sviđa mi se što tako nisko peva, a ima svega 12 godina.
U pesmi je bilo neprimerenih glisanda koji traju, zamerila mu je Leontina. Po meni si talentovan i mislim da imaš dobre šanse da nastaviš takmičenje, oduševi nas kada te budemo slušali u baražu, dodal je ona.
21.32 Tamara – Ne dam na tebe – 3 glasa

Zaista je tu bilo odličnih momenata, ali je bilo i nekih vrlo čudnih. Toliko, da ti završiš pesmu u drugom tonalitetu. Sa takvom sigurnošću si pevala i strofu i refren, ali ne mogu da verujem da si pesmu završila u drugom tonalitetu. Svidelo mi se što si dala svoj pečat pesmi, videlo se da si muzikalna, ali moraš malo više da vežbaš, rekla je Jelena.
Milanu se taj način pevanja sviđa. To znači da je sigurno, da je ponešena pesmom više nego samim praćenjem tonaliteta, ali mislim da svakako zaslužuje da bude što duže u takmičenju, dodao je Milan. Kompletni utisak je dodao tome da umanji grešku kod menjanja tonaliteta.
21.26 Treća je Anđela – Naša ljubav – 3 glasa

Marijanu je zanimalo zašto se Anđela toliko uplašila. ONa je treći glas dobila u poslednjem trenutku. Sve vreme si niska, intonativno, smatra Goca.
Svaki kraj fraze je baš dosta nizak. Ima nešto u strofama vrlo interesantno u tvom glasu i načinu na koji pevaš. Mnogo si se uplašila, ali si već videla da ne jedemo decu, pokušala je da je opusti Goca. I ja sam ustala da podržim. Čula sam da je strofa bila kritična što se tiče podrhtavanja glasa. To se uči, i to se vežba. Bez obzira kolika je trema, moraš naučiti da kontrolišeš glas, smatra Jelena. Njoj se dopalo par lepih ukrasa koje je Anđela imala u strofi.
21:20
Darija – Dodiri od stakla – 4 glasa

Bilo je nesigurnosti sve vreme. U vibratu izgubiš ton i imala si grešku u lomljenju glasa. Sve u svemu je dobro, za četvorku i mislim da je realno da ideš u baraž, rekao je Hari. U biografiji smo pročitali da je bila član hora Čarolija i drago mi je da si porasla i postala jedna takva devojka. TAkođe se vidi da si na putu da postaneš prava pevačica, međutim ne vladaš razgraničenjima i refren prolazi negde bez emocije, rekla je Leontina. Ona joj je predložila da uvede više različitosti u svoje pevanje kako bi napredovala. I Goca smatra da je Darijin nastup bio jednoličan, te joj je predložila da sledeći put izabere neku pesmu gde može doći do izražaja.
21:12
Nejra – I have nothing – 5 glasova

Dok je takmičarka pevala čuli su se komentari žirija “Lepo”, Dobro smo počeli… Ostali smo Goca i ja do kraja pesme dole. Znali smo da ćemo dati glas, jer je bila odlična. Samo, ja sada gledam u nju i tu tremu i to prvo pojavljivanje. Toliko je iskreno, čisto i podseća me na Zvezdice koje su bile, koje su kasnije sazrevale i porasle u prave Zvezdice, smatra Milan. Baš smo komentarisali kako smo lepo počeli. Verujem da u tom glasu ima i mnogo snage koju nisi pustila danas, ali bez obzira na sve, bila si divna. Lepo kontrolišeš niske lage, iako je bilo neisgurnosti, to nije bilo strašno. Prva petica, nadam se da ćeš tako i da nastaviš, rekla je Goca.
21:00

Počela je druga sezona “Pinkovih zvezdica”, očekuju nas neki novi klinci, talentovani i lepi. Voditeljka je i dalje Marijana Mićić, a žiri je u istom sastavu kao i u prethodnoj sezoni: Leontina Vukomanović koja se raduje novom početku i novim talentima, Hari Varešanović koji je presrećan što je ponovo tu iako ima ogromnih obaveza, Goca Tržan koja veruje da će žiri biti veoma strog, Milan Stanković koga živo zanima koje su nove zvezdice u takmičenju, Jelena Tomašević jedva čeka da čuje male genijalce.
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Pinkove zvezdice”: Dalje su prošli Martija, Ivona i Ilma!

Izvor: Scandal.rs, 04.Sep.2015

Iz daljeg takmičenja ispada Tamara, Anđela, Mateja, Darija i Nikola..Dalje je prošla Martija, Ivona Damjanović i Ilma...23.03 Baraž je počeo…..Petice su: Nena, Ivana, Katarina, Mina, Uroš, Tamara i Marko Bošnjak...22.51 Marko – One night only – 5 glasova..Žiri je plakao, Marijana je...

Nastavak na Scandal.rs...

Ovo su nove Pinkove zvezdice! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Sep.2015

Prvo veče nove sezone takmičenja, i već sedam "petica"! Upoznajte nove talentovane klince koji će se boriti za titulu Pinkove zvezdice!..Foto: RTV Pink..Večeras je na Pinku počela druga sezona takmičarskog šoua za decu koja žele da se ostvare kao pevači, pred strogim žirijem koji čine Jelena...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.