Pinkova zvezdica Ismail: Brano Mićunović mi je pomogao jer sam iz radničke porodice

Izvor: Svet, 21.Apr.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkova zvezdica Ismail: Brano Mićunović mi je pomogao jer sam iz radničke porodice

Nikšićanin Ismail Delija (13), koji je u muzičkom takmičenju Pinkovih zvezdice oduševio žiri i publiku, kaže da mu je Bog i crnogorski biznismen Brano Mićunović najviše pomogli u karijeri. Pored njih, veliku zahvalnost duguje i prema građanima koji mu donose obuću i odeću za nastupe.
Nakon što je u baražu prošao dalje, Ismajil je pozdravio Branju Mićunovića, koji mu, kako kaže, stalno pomaže.
“Zahvalio sam se svom sugrađaninu Branu Mićunoviću, koji mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je priznao da sam njegov favorit i zbog toga je rešio da mi pomogne da napredujem u pevanju. Moja porodica i ja ga lično ne znamo, ali preko prijatelja iz Crnogorske kulture mreže se javio kada je video moj nastup na takmičenju u trenutku kada sam pozdravljao Crnu Goru, a posebne moje Nikšićane. Brano se posle toga ponudio da mi pomogne. Takođe se javlja veliki broj sugrađana koji mi pomažu što se obiće i odeće tiče”, rekao je Delija.
Ismail, koji donedavno nije imao profesora muzike, jer njegovi roditelji nisu imali novac da ga muzički školuju.
“Kao što sam već rekao, Brano mi je pomogao samo što se tiče mog napredovanja u pevanju jer dolazim iz radničke porodice. Zasluženo sam došao do sedmog kruga bez ičije pomoći, Bog mi je podario lep glas, a žiri je tu da proceni da li znam da pevam ili ne”, iskren je tinejdžer.

Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pinkova zvezdica Ismail: Brano Mićunović mi je pomogao jer sam iz radničke porodice

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2015

Nikšićanin Ismail Delija (13), koji je u muzičkom takmičenju Pinkovih zvezdice oduševio žiri i publiku, kaže da mu je Bog i crnogorski biznismen Brano Mićunović najviše pomogli u karijeri. Pored njih, veliku zahvalnost duguje i prema građanima koji mu donose obuću i odeću za nastupe...Nakon...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.