PINKOVE ZVEZDICE UŽIVO Prvi presek: Ispale Valentina i Isidora

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINKOVE ZVEZDICE UŽIVO Prvi presek: Ispale Valentina i Isidora

Dobro veče i dobrodošli na "Blicov" lajv blog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice". Nakon prvog preseka glasova publike, šansu da dobiju titulu prve "Pinkove zvezdice" i dalje imaju osmoro kandidata.

Trajče Georgiev je u drugom nastupu pevao pesmu "Pray" koju izvodi Džastin Bibe. Trajče je na klaviru odsvirao početne taktove ove pesme, a njegova prepoznatljiva emotivna interpretacija je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bolja od orginala.

Za drugi nastup u finalnoj večeri, David Radosavljević je odabrao da peva pesmu "Đurđevdan", a nakon nastupa David je priznao da se konačno oslobodio treme.

Za razliku od prethodnih nastupa kada je uglavnom pevao brže i energičnije pesma, Jovan se za za drugi krug takmičenja odlučio za baladu.

Jovan je pevao pesmu "You raise me up" koju izvodi grupa "Westlife".

Lena Stamenković je pevala pesmu "Nebo" koju izvodi Nina Badrić, a koju je otpevala na emotivni i sveden način.

I Mateja Vukašinović se odlučio da peva pesmu Džastina Bibera, ali za razliku od Trajčeta koji je pevao baladu Mateja je izabrao bržu pesmu.

Mateja je pevao pesmu "Boyfriend" a na sceni su ga pratile i plesačice, pa je publika imalakompletan vokalno-scenski ugođaj.

Poslednja u nizu u ovom delu takmičenja je Marija Serdar koja je pevala pesmu "Zajdi, zajdi".

Nakon drugog preseka glasova, ispašće još dvoje takmičara.

Drugi takmičar, Igor Lazarević nastupio je odmah nakon Pavla. Igor je pevao pesmu "Umirem 100 puta na dan" koju izvodi Toni Cetinski.

I ovoga puta, miljenik devojčica Igor Lazarević, je dobio snažnu podršku iz publike.

I drugi takmičarski krug je otvorio Pavle Veljković koji je pevao pesmu "Jedna mala plava" koju je izvodi grupa "Pop Art".

U ovom krugu, žiri neće komentarisati nastupe takmičara.

"Pinkove zvezdice" koje su izbačene u prethodnim emisijama nastupaju u pauzi između dva kruga takmičenja. Nakon njihovog nastupa, biće napravljen prvi presek glasova publike nakon čega će ispasti dvoje finalista.

 Poslednja takmičarka koja je nastupila u prvom krugu finala je Marija Serdar koja je pevala pesmu "Purple Rain" koju orginalno izvodi Prins. Kao i uvek, Mariji je bio dovoljan samo njen moćni vokal i mikrofon pa da i žiri i publiku ostavi bez daha.

-Zakucala si me. Ti si opojna, fantastična i lepa. Ali večeras ti vidim posebnu emociju na licu, toliko si sigurna i moćna da će tebe teško ko stići-rekla je Leontina.

-Ovo je bilo čarobno. Ne znam ko peva kao ti. Svaki put me raspametiš-rekla je Jelena.

-Mislim da si ovde najbolja. Čestitam-rekao je Milan.

-Pevala si moju omiljenu pesmu. Čestitam bila si odlična-rekla je Goca.

-Ako budeš nekada htela da dohvatiš neke druge stvari, nemoj. Uhvati ovo u čemu si najbolja  a to je pevanje-rekao je Hari.

 Pretposlednji takmičar u finalnoj desetorci je Mateja Vukašinović, koji je pevao pesmu "Dangerous". Uz zahtevnu koreografiju koju je izveo sa plesačicom, Mateja je imao problem sa glasom pa se pojedini delovi pesme nisu čuli, što mu žiri nije zamerio.

-Meni je ovo bilo najbolje od tebe. Koreografija je ozbiljno napravljena i ovo je pravi šou. Izabrao si odličnu pesmu i sve je bilo sjajno-rekla je Goca.

-Ovo je bilo spektakularno. Ovo je bilo kao da gledam MTV-rekla je Jelena.

-Ovo je bilo iznad svakog tvog nastupa. Vrlo zrelo i zahtevno-rekao je Milan.

-Odjednom si jedan ozbiljan šoumen-rekla je Leontina.

 Lena Stamenković je otpevala pesmu "Feeling Good" u verziji koju peva Dženifer Hadson. Kao i uvek, Lena je donela spontanost i energičnost u scenskom nastupu.

-Ona cilja ka pobedi i vrlo je tačna-rekao je Milan.

-Jedino za tebe što može da se kaže je da si rođene zvezda. Uvek nas iznenađuješ i izborom pesme ali i načinom na koji je pevaš-rekao je Hari.

-Ovo večeras je bilo savršeno. Imaš sve što je potrebno za pobedu. Ovo je bilo maestralno-rekla je Goca.

-Tvom pevačkom talentu se poklanjam večeras. Kada smo mislili da nema više iznanađenja ti si izašla i oduševila nas-rekla je Leontina.

-Večeras si me iznenadila izborom pesma, načinom interpretacije i izborom fraza-rekla je Jelena.

 Isidora Mitić je pevala mušku pesmu "Pjesmo moja"  koju orginalno izvodi Zdravko Čolić.

-Jedva čekam da dobiješ autorsku pesmu. Snažna si, emotivna i odrasla, i vreme je da kreneš-rekla je Leontina.

-Ja bih te uporedio sa Kristinom Agilerom. Mislim da si stasala u svetski vokal i takvu ti slavu i želim-rekao je Milan.

-Isidora, ti si pevačica svetskog glasa a to si potvrdila kada si otpevala mušku pesmu na ženski način-rekal je Jelena.

-Tvoja interpretacija se više oseti u srcu nego što sada može rečima da se opiše-rekao je Hari.

 Jovan Aleksić, takmičar iz Crne Gore, otpevao je miks pesama grupe "Queen". On je nastup posvetio svim drugarima iz "Zvezdica" a kao i uvek njegov scenski nastup žiriju je bio najinteresantniji.

-Bila sam zadivljena njegovim spektaklom. Joca je svojom interpretacijom bio najbolji do sada-rekala je Leontina.

-Ti si reankarnacija Fredija Merkjurija, a on je za mene bio najbolji. Svakim svojoim nastupom diraš me u srce-rekao je Hari.

-Vidi se da mnogo radiš na sebi i da mnogo vežbaš. Zaista si sjajan-rekla je Goca.

-Oduševio je kao i mnogo puta do sada. On se uvek izdvaja u odnosu na druge. Večeras si bio superioran-rekao je Milan.

-Ovo je na nivou mjuzikal. Tvoje lice je drugačije dok pevaš, želim ti svu sreću-rekla je Jelena.

 Sledeći takmičar je David Radosavljević koji je pevao pesmu "23. prosinac" koju izvodi Toni Cetinski. Kao i uvek, nakon njegovih emotivnih nastupa je ujedinjen u svojim ocenama.

- Savršen! Ovo je bilo fantastično i ponopsna sam na tebe. Ovo je bilo da se naježiš, pogodio si direktno u dušu i to nije lako-rekla je Goca.

-Meni je fascinantno kako je on odrastao na sceni. Sada je odrastao pevač i sve je to tako dobro i zrelo i ja ti skidam kapu-rekao je Milan.

-Sve je bilo kao u bajci. Davide ti si zvezda-rekla je Jelena.

-Kada bih morao da biram takmičara iz "Zvezdica" kojoj bih uradio pesmu-to bi bio ti. Imaš savršenu intonaciju i boju glasa-rekao je Hari.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.