PINKOVE ZVEZDICE UŽIVO Drugi presek: Kraj za Davida i Jovana!

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINKOVE ZVEZDICE UŽIVO Drugi presek: Kraj za Davida i Jovana!

Dobro veče i dobrodošli na "Blicov" lajv blog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice". Nakon prvog preseka glasova publike ispale su Isidora i Valentina, a nakon drugog Mateja i Igor. Treći presek glasova publike nije bio srećan za Davida Radosavljevića i Šansu da ponesu titulu prve "Pinkove zvezdice" i dalje imaju: Lena Stamenković, Marija Serdar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Trajče Georgiev i Pavle Vasiljević.

Poslednja takmičarka u trećem krugu finala je Marija Serdar, koja je otpevala pesmu "Bato" koju peva Kaliopi.

Takmičarka Lena Stamenković odabrala je pesmu "Kao da me nema tu" koju izvodi Vana. Lena je i na prvoj audiciji pevala Vaninu pesmu kada je oduševilo žiri.

Sledeći nastup u trećem krugu imao je Jovan Aleksić. On je pevao izveo miks tri brze pesme, a njegov nastup se posebno dopao Goci i Milanu koji su ustali i đuskali sa njim.

David Radosavljević je u trećem krugu pevao pesmu "Marija" od grupe "Divlje jagode". David se odlučio da peva rokersku pesmu nakon što je u prethodnom krugu finala pevao "Đurđevdan" narodnjački standard.

Trajče Georgiev je za reći krug odabrao pesmu "I just called to sey i love you" koju orginalno izvodi Stivi Vonder.

Nakon njegovog trećeg nastupa, žiri je ustao i poklonio mu se.

Pavle Vasiljević je prvi takmičar u trećem krugu, on je otpevao pesmu "Daire" koju izvodi grupa "Smak".

Posle drugog preseka uiz takmičenja su ispali Igor i Mateja.

Dalje se bore Marija, Pavle, David, Lena, Trajče i Jovan.

Poslednja u nizu u ovom delu takmičenja je Marija Serdar koja je pevala pesmu "Zajdi, zajdi".

Nakon drugog preseka glasova, ispašće još dvoje takmičara.

I Mateja Vukašinović se odlučio da peva pesmu Džastina Bibera, ali za razliku od Trajčeta koji je pevao baladu Mateja je izabrao bržu pesmu.

Mateja je pevao pesmu "Boyfriend" a na sceni su ga pratile i plesačice, pa je publika imalakompletan vokalno-scenski ugođaj.

Lena Stamenković je pevala pesmu "Nebo" koju izvodi Nina Badrić, a koju je otpevala na emotivni i sveden način.

Za razliku od prethodnih nastupa kada je uglavnom pevao brže i energičnije pesma, Jovan se za za drugi krug takmičenja odlučio za baladu.

Jovan je pevao pesmu "You raise me up" koju izvodi grupa "Westlife".

Za drugi nastup u finalnoj večeri, David Radosavljević je odabrao da peva pesmu "Đurđevdan", a nakon nastupa David je priznao da se konačno oslobodio treme.

Trajče Georgiev je u drugom nastupu pevao pesmu "Pray" koju izvodi Džastin Bibe. Trajče je na klaviru odsvirao početne taktove ove pesme, a njegova prepoznatljiva emotivna interpretacija je bila bolja od orginala.

Drugi takmičar, Igor Lazarević nastupio je odmah nakon Pavla. Igor je pevao pesmu "Umirem 100 puta na dan" koju izvodi Toni Cetinski.

I ovoga puta, miljenik devojčica Igor Lazarević, je dobio snažnu podršku iz publike.

I drugi takmičarski krug je otvorio Pavle Veljković koji je pevao pesmu "Jedna mala plava" koju je izvodi grupa "Pop Art".

U ovom krugu, žiri neće komentarisati nastupe takmičara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PINKOVE ZVEZDICE UŽIVO Treći presek: Kraj za Davida i Jovana!

Izvor: Blic, 05.Jul.2015

Dobro veče i dobrodošli na "Blicov" lajv blog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice". Nakon prvog preseka glasova publike ispale su Isidora i Valentina, a nakon drugog Mateja i Igor. Treći presek glasova publike nije bio srećan za Davida Radosavljevića i Jovana Aleksića. Šansu da ponesu titulu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.