Najbolje na kraju Pinkovih zvezdica: Roko još jednom pružio svetsko izvođenje!

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2017, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje na kraju Pinkovih zvezdica: Roko još jednom pružio svetsko izvođenje!

Da je glavni favorit za pobedu u Pinkovim zvezdicama Roko Blažević je to i večeras dokazao fenomenalnim nastupom, koji je oduševio i žiri i publiku.

Roko je otpevao "Purple rain" od Princa i sa svih pet glasova prošao direktno dalje. Članovi žirija su i ovog puta bili oduševljeni njegovim nastupom. - Mnogi su me pitali koja je moja omiljena pesma, ovo je definitivno moja omiljena pesma. I zato ti mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << hvala što si otpevao ovu pesmu večeras. Niko nije otpevao ovu pesmu, ili se ja ne sećam. Ja tebe mnogo lično doživljam i ovo je bilo svetsko izvođenje - iskrena je bila Goca Tržan.  - Moćan glas, moćna tehnika, perfekcionizam. Ti si van konkurencije, to smo već rekli. Ti si onaj pevač kojeg muzičari vole da slušaju. - rekla je Leontina.

- Ja jedva čekam da on snimi album koji ću ja onako svečano da kupim i da slušam svakog dana. Osećam da ćeš da budeš takav pevač da će te kolege voleti. Stvarno, hvala ti što si došao u Pinkove zvezdice - nije krila oduševljenje Jelena Tomašević.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.